2777
2789
عنوان

هیکلم +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4082 بازدید | 95 پست
برای سفت شدنش چکار باید کرد چون دیدم بعد از لاغری شُل میشه و افتاده 

حرکات سینه تا یه جایی جواب میده ولی چون بیشترش چربیه زیاد نمیشه تغییرش داد اینایی ک میبینی تو نت بدنساطا همه سینه هاشون پروتزه

یه روز همه کسایی که باورت نداشتن برای دیگران تعریف میکنن که چطور باهات آشنا شدن🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش بتونم یکم رو اندامم کار کنم بفرستم عکسمو؟

حتماااا میتونیییی نمیدونم هرجور دوس داری من ک مربی نیستم 

یه روز همه کسایی که باورت نداشتن برای دیگران تعریف میکنن که چطور باهات آشنا شدن🤗
کاش بتونم یکم رو اندامم کار کنم بفرستم عکسمو؟

دیدم عکستو اندامت  خوبه نسبتا تناسب داری فقط یکم شکم داری ک اونم با هوازی حل میشه برقص یکمو رژیم بگیر

دیدم عکستو اندامت  خوبه نسبتا تناسب داری فقط یکم شکم داری ک اونم با هوازی حل میشه برقص یک ...

لاغر نیسنم ولی شُل و ول نیس اندامم باید شکممو اب کنم دیگه دیدمت اراده ام قوی شد حله😆😆😆

یهو دیدی خوردمت😏
لاغر نیسنم ولی شُل و ول نیس اندامم باید شکممو اب کنم دیگه دیدمت اراده ام قوی شد حله😆😆😆

تو پر خوشکلی  ایول خوشالم ب یکی اراده دادم