بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کمرت باریک شده و شکمتم خوبه.... بنظرم حالا رو با سنت کار کن....چون چهار شونه هستی اما با سن نداری.. ...
باورت میشه هرکاری کردم نشد ؟ من رو اون ناحیه اصن استعداد ندارم خودم میدونم کوچیکه و خیلی دوس دارم بزرگ شه تمرینامو ببینی گزیت میگیره ولی نشد ک نشد فقط فرم گرفت
یه روز همه کسایی که باورت نداشتن برای دیگران تعریف میکنن که چطور باهات آشنا شدن🤗
عزیزم من سیکس پک نمیخوام فقط شکم و پهلوها آب بشه کلامو میندازم تو هوا از خوشحالی ! عروسیمم هست اصلا ...
خب ورزش کن رژیم بگیر چیزای سالم بخور غداهای سالم مثلا برنج قهوه ای بخاطر سبوسی که داره هم سیر تر نگهت میداره هم کلی ویتامین توشه و هم کالریش کمتره بوون روغن غذا بخور سعی کن پروتیینتو ببری بالا همراهش مولتی ویتامین بخور تو خونه برقص برو بدو تو پازکا کلی کار هست ک میتونی بکنی
یه روز همه کسایی که باورت نداشتن برای دیگران تعریف میکنن که چطور باهات آشنا شدن🤗