2777
2789
عنوان

هیکلم +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4082 بازدید | 95 پست
عزیزم چقد طول کشید؟من چربی نداره شکمم صافه اگه بخام سیکس پک شه چقدر طول میکشه

بستگی به ژنتیکو استعداد بدنت داره شکم بزن و هوازی کار کنو پروتیین بدنتو ببر بالا اوکی میشه 

یه روز همه کسایی که باورت نداشتن برای دیگران تعریف میکنن که چطور باهات آشنا شدن🤗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی وقتی اندامش مثل تو بشه بعدا چجوری میتونه مربی بشه  دلم می‌خواد حرفه ایی کار کنم و مرب ...

باید اولا فوق دیپلم دلشته باشی بعدش بری برای دوره های مربی گری من دوست نداشتم دنگو فنگ زیاد داره حقوقشم خوب نیست 

یه روز همه کسایی که باورت نداشتن برای دیگران تعریف میکنن که چطور باهات آشنا شدن🤗
کمرت باریک شده و شکمتم خوبه.... بنظرم حالا رو با سنت کار کن....چون چهار شونه هستی اما با سن نداری.. ...

باورت میشه هرکاری کردم نشد ؟ من رو اون ناحیه اصن استعداد ندارم خودم میدونم کوچیکه و خیلی دوس دارم بزرگ شه تمرینامو ببینی گزیت میگیره  ولی نشد ک نشد فقط فرم گرفت 

بستگی به ژنتیکو استعداد بدنت داره شکم بزن و هوازی کار کنو پروتیین بدنتو ببر بالا اوکی میشه&nbs ...

عزیزم من سیکس پک نمیخوام فقط شکم و پهلوها آب بشه کلامو میندازم تو هوا از خوشحالی ! عروسیمم هست اصلا از همسرم خجالت میکشم

دعام کنید🙏
چجوری میشه به این حد برسم اما سینه و باسنمو حفظ کنم و کوچبک نشه؟

چربی  سوزی ناحیه ای نداریم اصلا اگه لاغر شی همه حات کوچیک میشه من سینه هام ۸۰ بود شد ۷۵  

باید اولا فوق دیپلم دلشته باشی بعدش بری برای دوره های مربی گری من دوست نداشتم دنگو فنگ زیاد دا ...

وای کی حوصله ی دانشگاهو داره 

حیف 

دلم میخواست مربی بشم 

با برنامه مربی کار میکردی اول ها ؟

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

عزیزم من سیکس پک نمیخوام فقط شکم و پهلوها آب بشه کلامو میندازم تو هوا از خوشحالی ! عروسیمم هست اصلا ...

خب ورزش کن رژیم بگیر چیزای سالم بخور غداهای سالم مثلا برنج قهوه ای بخاطر سبوسی که داره هم سیر تر نگهت میداره هم کلی ویتامین توشه و هم کالریش کمتره بوون روغن غذا بخور  سعی کن پروتیینتو ببری بالا همراهش مولتی ویتامین بخور تو خونه برقص برو بدو تو پازکا کلی کار هست ک میتونی بکنی 

هر روز تمرین میکردم بجز جمعه ها الان تو تاپیکامم ببینی مهره کمرم اسیب دیده ورزش نمیتونم کنم یک ...

با ورزش آسیب دید؟

پیلاتس کار کن عزیزم حیفه عضلاتت کات نیوفته چون مستعد هستی

با ورزش آسیب دید؟ پیلاتس کار کن عزیزم حیفه عضلاتت کات نیوفته چون مستعد هستی

نه یه حادثه بود من پیلاتس دوست ندارم هرکی یه نظری داره من دمبلو هالترو عاشقم اصن