2777
2789
عنوان

چجوری حرف مردم واسم مهم نباشه؟

562 بازدید | 12 پست

چجوری حرف مردم واسم مهم نباشع وقتی یکی یه حرفی میزنه من کلن تا چن مدت ذهنم درگیرشه هر کاری هم میکنم نمیذه بیرون از ذهنم بعد اینکه از اینکه کسی قضاوتم کنه خیلی میترسم واقن نمیدونم چیکار کنم راهنماییم کنید

i wanna end me

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشه اینو به خودم میگفتم: من هیچ وقت به کسی اجازه نمیدم کنترل احساس و رفتار منو به دست بگیره. من برای خودم و اونطور که فکر میکنم صحیحه زندگی میکنم. هر کسی هر حرفی میزنه یا هر رفتاری که میکنه به خودش مربوطه، یا سوءتفاهمه، یا ذاتش بده، در هر دو حالت من نباید ناراحت بشم و فکرمو درگیرش کنم. باید به فکر خودم و زندگی خودم باشم.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
خب سعی میکنم اهمیت ندم و واسم مهم نباشه ولی هی میاد تو ذهنم

همین دیگه

باید بگی بیخیال بابا

ی چی گفتن دیگه

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

ببین اون آدم چقدر توی زندگیت تاًثیر گذار هست و آیا این موضوع که الان اینقدر درگیری ذهنی برات درست کرده ۶ ماهه دیگه اهمیتی داره یا خیر 🤨

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖
بعد اینارو ک میگفتی جواب میداد؟

تا حالا که جواب داده. در حال حاضر من خیلی ک به حرفای دیگران اهمیت میدم. اصلا برام مهم نیست. اگر هم حرفی بشنوم که برام مهم باشه، توی یه وقت مناسب با طرف صحبت میکنم تا برام حل بشه و دیگه درگیرش نباشم. فقط حرف اعضای نزدیک خانوادم برام مهمه، مثل همسرم، پسرم ...

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
تا حالا که جواب داده. در حال حاضر من خیلی ک به حرفای دیگران اهمیت میدم. اصلا برام مهم نیست. اگر هم ح ...

اره درست میگی ولی وقتی ی ادم هیچی نفهمه و شعورش کم باشه نمیشه باش حرف زد عمم دیروز بم زنگ زده هر چی از دهنش درومده میگه منم هیچی نگفتم دیگه خواستم بش بی احترامی نکنم ولی دیگه اهمیت بش نمیدم چون واقن چن بارک سعی کردم با خانواده پدریم حرف بزنم ولی نفهمن خیلی شعورشون کمه منم سعی کردم دیگ از زندگیم حذفشون کنم

i wanna end me
اره درست میگی ولی وقتی ی ادم هیچی نفهمه و شعورش کم باشه نمیشه باش حرف زد عمم دیروز بم زنگ زده هر چی ...

خب خودت داری میگی شعورش کمه دیگه. از کسی که شعورش کمه نمیشه توقع داشت مثل یه آدم با فرهنگ برخورد کنه. پس نباید از برخوردش ناراحت بشی، چون ذاتش اینه و ربطی به رفتار و حرفای تو نداره که بخواد باعث ناراحتیت بشه. 

یه بار یه بنده خدایی یه مثال برام زد که خیلی جالب بود و توی ذهنم موند. میگفت فکر کن از کنار یه تیمارستان رد میشی، بعد یه بیمار روانی از پشت نرده‌ها شروع میکنه به فحش دادن و بد و بیراه گفتن به تو. آیا ناراحت میشی؟ قطعاً نه، میگی این طرف مشکل روانی داره! و حرفاشو به خودت نمیگیری. 

یا اگر دور از جون یه سگ پاچتو بگیره، از دستش دلخور میشی و روزها میشینی بهش فکر میکنی؟ نه، چون سگه، آدم نیست که ازش توقع داشته باشی. در مورد بعضی از آدما هم باید اینطوری فکر کرد. 

خب خودت داری میگی شعورش کمه دیگه. از کسی که شعورش کمه نمیشه توقع داشت مثل یه آدم با فرهنگ برخورد کنه ...

وای خیلی حرفات خوب بود 😂خیلی روم تاثیر گذاشت 

واقن مرسی

i wanna end me