2777
2789
عنوان

عروس عمه م😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 2414 بازدید | 95 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نتم قط شد ببخشید؛؛ میگه داداشم گوشی و پرت کرد و به زنش حمله کرد اینقد با مشت و لگد زد که ما فقط خون ...

دختره چقدر عوضی بوده به شوهره خیانت کرده از آدم خائن بدم میاد زن و مرد نداره

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
آخه ۳ ماهه ندیدتش تلپاتی ندارن با هم🤔🤔

بابا شوخی میکنم چه جدی گرفتی 😂😂😂

آخه بچه 10ماه از کجا میفهمه این چیزارو 😅😅😅

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

بعد با ی خانم مطلقه ازدواج کرد الان خانمه خون به دل بچه ها کرده دختره کلاس دوم ابتدایی هست میگه دختره اخلاق ناجور داره به مادرش کشیده دزدی میکنه؛؛ تا عمه م اعتراض کرد اینم بچه هارو بش داد و گفت بیا خودت بزرگشون کن بچه ها داغوننن؛؛ تورو خدا من این چیزارو زیاد دیدم تو جامعه نگید بخاطر پول یا بخاطر اینکه آژانس مفتی باشه یا هر اسمی خیانت نکنید البته بلانسبت اکثرا

بعد با ی خانم مطلقه ازدواج کرد الان خانمه خون به دل بچه ها کرده دختره کلاس دوم ابتدایی هست میگه دختر ...

وا چه حرفیه بهش رو بده حقوق بیشتر میده اون ذاتش خراب بوده و تنش میخارییده وگرنه بحث حقوق نیست این پسر عمه بدبختتم از زن شانس نیاورده والا

خیلی زیاد شده چون :

1.مال حروم خوردن عادی شده.

2.گناه کردن خجالت که نداره هیچ مردم افتخار هم می کنن.

و واقعا تا توی شرایط قرار نگیری نمیفهمی وسوسه چه جوری ادم به زانو میاره.خدا عاقبت همه به خیر کنه

نی نی سایتی ها خیلی دوست تون دارم.خیلی از تنهایی هام پر کردین.واسه همه تون دعا می کنم🌹🌹🌹🌹
بعد با ی خانم مطلقه ازدواج کرد الان خانمه خون به دل بچه ها کرده دختره کلاس دوم ابتدایی هست میگه دختر ...

استارتر زنایی که پولو برای معضرت میخوام دلگی بهونه میکنن هرزه هستن زنای عادی نیستن اونا در هر صورت باید  هرز برن چه با پول چه بی پول.زن خوب هم خوبه حتی تو اوج نداری

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم