2777
2789
عنوان

عروس عمه م😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 2414 بازدید | 95 پست

میگفت خونه داداشم بودم زن داداشم خواب بود؛؛ گوشی داداش سادس ولی خانمش جدیدا گوشی اندروید خریده بود با شوهرم بحث بود که جی پی اس چجوری تو جاده کمک میکنه داداشم گفت گوشی خانمم و بیارم بهتره رفت اینترنت و روشن کرد و پیامای صاحب مغازه اومد براش عکس فرستاده بود و گفته بود از بچه ها بی حالم خسته م اونم گفته ببرمت دکتر قربونت برم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر ده ماهم زیر فرشها رو میگرده چلا🤔🤔🤔

میخاد ببینه تمیز جارو کردی یانه فکرکنم مادرشوهرت یادش داده 😂😂😂😂

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
پسر ده ماهم زیر فرشها رو میگرده چلا🤔🤔🤔

ای خداااا مامانش یه چیزی قایم کرده اونجا برو بهش کمک کن پیداش کنه این سنجاب کوچولوی خوشگل بعد دستای تپل و صورت ماهشو ببوس هزاربار

منم اونروز کلی غیبت فامیلای شوهرمو تو تل با دوستم کرده بودم..ینی حرف نگفته نمونده بودااا..و متاسفانه شوهرم دید داشت میخوندو و ازم کاری برنمیومد..خیلی حس بدی بود..اینقد خجالت کشیدم داشتم اب میشدم..حالا موندم اونایی ک خیانت میکنن دستشون‌رو میشه چه حالی دارن..😑😑😶

پسرم..شدی قشنگترین اتفاق زندگیه من..دوست دارم دردونه ی قلبم❤

نتم قط شد ببخشید؛؛ میگه داداشم گوشی و پرت کرد و به زنش حمله کرد اینقد با مشت و لگد زد که ما فقط خون می دیدیم نمیفهمیدیم از کجای دختره داره خون می یاد از سرش از دندوناش همه جاش خونی بود میگه تو راه پله هولش داد و شروع کرد به بوسیدن پاهاش تورو خدا بچه هامو بی مادر نکن من بی مادری کشیدم گفتم علکی بش رو بدم حقوق بیشتری بم بده بیارم تو زندگیمون تو رو خدا گوشیمو ببر دیگه نمیرم سرکار فقط پیش بچه ها باشم نون خشک میخورم التماس میکنم؛؛ میگه خون و میزد کنار و حرف میزد اصلا نگاه نمی کرد از کجاش داره می یاد  بعد شوهره فرستادتش خونه باباش و بچه ها موندن