2777
2789
عنوان

عروس عمه م😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 2414 بازدید | 95 پست
لامصب بزا بنویسم ارسال شه بعد لایک کن اه جاری هم انقدر ترو فرز😂

😎

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا؟ وسط کوچمون بیست روزه دیوونم کردن 

اپارتمان میسازن؟درکت میکنم رو ب روی ساختمون ماهم بنایی میکنن اخه تو مخه

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60

تهش قشنگ معلومه اونن دختر ساده و زیبا و گوگولی تهش میشه یه....و خیانت میکنه با دوتا بچه و.......🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂

برای برطرف شدن مشکلاتم و سالم بودن نینیم یصلوات بفرستید لطفا🙏
اپارتمان میسازن؟درکت میکنم رو ب روی ساختمون ماهم بنایی میکنن اخه تو مخه

اره خول شدم دیگه تمومم نمیکنن از هشت صبح میان تا شیش بعدازظهر 

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍
تهش قشنگ معلومه اونن دختر ساده و زیبا و گوگولی تهش میشه یه....و خیانت میکنه با دوتا بچه و.......🤦‍♀ ...

عیییی ته همه ی داستان های نی نی سایت همینه قشنگ مثل فیلم ایرانی قابل پیش‌بینی شدن😂

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞