2777
2789
عنوان

عروس عمه م😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 2414 بازدید | 95 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعد با ی خانم مطلقه ازدواج کرد الان خانمه خون به دل بچه ها کرده دختره کلاس دوم ابتدایی هست میگه دختر ...

چه دل سنگی کرده باهاش، بخاطر بچه ها باید نگهش میداشت،

حالا اگه جای اون مرد، زن بود حتما بدبخت کوتاه بایدمیومد و اصلا دلیل خیانت هم کم کاری خودش بوده😑😑

خدا لعــــنت کنه کسی که خیانت میکنه

لعنــت بر خـــائـــن

چه ڪردم بــا خودم ڪه مــــرگ و زندگــــی برام فرقی نداره...💔   💔رنجیـــدم ولی خنـــدیدم ڪسی نفهمیــد کہ چقـــدر درد دیدم...💔.💔.💔

دلم برای همشون سوخت😕😕

برای مردی که عاشق زنش بود و ازش دوتا بچه داشت ولی خیانت دید...

برای مادری که از اشتباه خودش پشیمون شد و گفت دیگه تکرار نمیکنم گوشیمو بگیر و همه چیمو بگیر با نون خشک هم راضی ام امـــا بذار بمونم و پیش بچه هام باشم اما بــخشیده نشد

و برای بچه های بی گناهی که این وسط اذیت میشن😕😕

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.
چه ربطی داره مگه ما همه مون زیر خط فقر نیستیم باید بریم کارای ناجور بکنیم استغفرالله.....حقش طلاق بو ...

نه وقتی شنید پسر عمه م ازدواج کرده خودکشی کرد ولی معدشو شستشو دادن ؛؛ همش لباس سیاه میپوشه چن بار دیدمش "" فامیلای دورمون همسایه شونو گاهی خبرایی مییاره اصلا حال خوبی نداره

نتم قط شد ببخشید؛؛ میگه داداشم گوشی و پرت کرد و به زنش حمله کرد اینقد با مشت و لگد زد که ما فقط خون ...

واای جدی چه کتک بدی بهش زده درسته کارش بد بوده ولی خییلی ناجور تنبیهش کرده

سرسبزترین بهار تقدیم تو باد...

آدمـــی که خودخواه نباشــه،بچش رو بیشتر از خودش دوستداره

پس مطمئن باش که بچه هاشو دوست نداره و به فکر عشق و حال خودشه که میره خیانت میکنه... چه مرد چه زن

چه ڪردم بــا خودم ڪه مــــرگ و زندگــــی برام فرقی نداره...💔   💔رنجیـــدم ولی خنـــدیدم ڪسی نفهمیــد کہ چقـــدر درد دیدم...💔.💔.💔

اخه چون معشوقه ش بود و جلو دامادشان و خواهرش بود خیلی خجالت کشید من احتمال میدم اگه تنها بودن و این اتفاق  میفتاد شاااید میبخشید

حقش بوده خوب کرده