aynaz2020 مدیر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 4236 عنوان بورس | مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 33 پست سلام و صبح بخیر خدمت همگیدوستان برای خرید سهام حجم نمایشی منظورش چیه؟ تو آنلاین آگاه من حجم و مبلغ خرید رو وارد گردم ولی پایین یک حجم نمایشی هم داره اونو چی باید بزنیم؟ دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند. 1399/02/20 | 09:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aynaz2020 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 4236 چیز الکی نخری میخوام ومعادن بخرم برای شروع ۵۰۰ تومن بخرم که هنوز یاد بگیرم بعدا. به نظرتون بگیرم ومعادن رو؟ دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.
supergirlll عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 1348 مرسی عزیزم بابت تو توضیحت نه میخواستم ببینم چرا مخفی میکنن چه منفعتی براشون داره؟ مثلا یکی میخواد سنگین خرید کنه دوس نداره بقیه تو اون قیمت خرید بذارن مخفی میکنهالبته تو صف خرید و فروش نباید اینکار و کنی چون سفارشت میره ته صف به ضررت میشه که داند به جز ذات پروردگار* که فردا چه بازی کند روزگار..... به امید اقامه نماز جمعه در قدس😊
aynaz2020 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 4236 مثلا یکی میخواد سنگین خرید کنه دوس نداره بقیه تو اون قیمت خرید بذارن مخفی میکنه البته تو صف خرید و ... اهان . خیلی ممنون گلم از راهنماییت به نطرت ومعادن رو بگیرم؟ دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.
درددلللل عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 168 میخوام ومعادن بخرم برای شروع ۵۰۰ تومن بخرم که هنوز یاد بگیرم بعدا. به نظرتون بگیرم ومعادن رو؟ کسی برات تحلیل کرده که می خوای بخری
مبین1000 عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 176 در حجم نمایشی تا 1 /3 کمتر می توانی بزنی چه در خرید چه در فروش که مشتری حجم واقعی را نبیند مثلا اگر خریدار ببیند تعداد حجم فروش زیاد است قیمت را پایینتر می زند در اصل یک نوع فریب است
supergirlll عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 1348 اهان . خیلی ممنون گلم از راهنماییت به نطرت ومعادن رو بگیرم؟ سهم بدی نیساما اگه دیدی زیاد گیر میکنی تو صف خریدش و بهت نمیرسه برو سراغ سهمایی که اصلاحشون تموم شده یا بعد از افزایش سرمایه باز شدن که داند به جز ذات پروردگار* که فردا چه بازی کند روزگار..... به امید اقامه نماز جمعه در قدس😊
aynaz2020 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 4236 کسی برات تحلیل کرده که می خوای بخری آره از یکی پرسیدم دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.
aynaz2020 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 4236 سهم بدی نیس اما اگه دیدی زیاد گیر میکنی تو صف خریدش و بهت نمیرسه برو سراغ سهمایی که اصلاحشون تموم ش ... چجوری بفهمم که اصلاحشون تموم شده؟تو رو خدا ببخشید ها عزیزم من دنبال یادگیری بورسم دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.
supergirlll عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 1348 چجوری بفهمم که اصلاحشون تموم شده؟ تو رو خدا ببخشید ها عزیزم من دنبال یادگیری بورسم یه سهم تو یه رنج قیمت زیاد حجم بخوره یا قیمتش پایین بیاد بهش میگن اصلاح از رو نموداراش میتونی بفهمیره آورد ۳۶۵ و نصب کن که داند به جز ذات پروردگار* که فردا چه بازی کند روزگار..... به امید اقامه نماز جمعه در قدس😊
aynaz2020 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 4236 سهم بدی نیس اما اگه دیدی زیاد گیر میکنی تو صف خریدش و بهت نمیرسه برو سراغ سهمایی که اصلاحشون تموم ش ... ببخشید عزیزم یه سوال دیگه هم دارمیه جا هست فک کنم میگه اعتبار سفارش مثلا یک روزه یک ماهه تا آخر زمان معاملاتی به نطرتون کدومو بزنم من یک روزه رو زدم.این معنیش اینه که اگه تو یه روز نتونستم از اون سهم بگیرم فرداش باید دوباره برم اونو بخرم ؟ درسته؟ دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.
supergirlll عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 1348 ببخشید عزیزم یه سوال دیگه هم دارم یه جا هست فک کنم میگه اعتبار سفارش مثلا یک روزه یک ماهه تا آخر زم ... آره عزیز یعنی همین که داند به جز ذات پروردگار* که فردا چه بازی کند روزگار..... به امید اقامه نماز جمعه در قدس😊
aynaz2020 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 4236 یه سهم تو یه رنج قیمت زیاد حجم بخوره یا قیمتش پایین بیاد بهش میگن اصلاح از رو نموداراش میتونی بفهمی ... آهان خیلی ممنوم گلم . همیشه سلامت و موفق باشی عزیزم دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.
supergirlll عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 1348 بخری که نه اگه نتونستی اون روز بخری یعنی فردا دوباره با توجه به بازه قیمتی جدیدش دوباره باید سفارش بدی که داند به جز ذات پروردگار* که فردا چه بازی کند روزگار..... به امید اقامه نماز جمعه در قدس😊
aynaz2020 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 4236 بخری که نه اگه نتونستی اون روز بخری یعنی فردا دوباره با توجه به بازه قیمتی جدیدش دوباره باید سفارش ب ... مثل قبل یعنی خریدو نمیزنم و از یه جای دیگه برای سفارش میرم؟ چطوری؟ دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.
supergirlll عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 1348 مثل قبل یعنی خریدو نمیزنم و از یه جای دیگه برای سفارش میرم؟ چطوری؟ تو همون صفحه میری کارایی رو که روز قبل کردی دوباره انجام میدی اما این بار با محدوده ی قیمتی جدید سهمت که مشخص شده که داند به جز ذات پروردگار* که فردا چه بازی کند روزگار..... به امید اقامه نماز جمعه در قدس😊