2777
2789
عنوان

بورس

291 بازدید | 33 پست

سلام و صبح بخیر خدمت همگی

دوستان برای خرید سهام حجم نمایشی منظورش چیه؟ تو آنلاین آگاه من حجم و مبلغ خرید رو وارد گردم ولی پایین یک حجم نمایشی هم داره اونو چی باید بزنیم؟ 

دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس اون حجم نمایشی چیه؟

چی خریدی؟ عرضه اولیه اومده؟ پذیره نویسی از انلاین اگاه میشه خرید؟ 

اگر هدفت ماه باشد، حتی اگر به آن نرسی؛ جایگاهت در میان ستارگان خواهد بود.... 

حجم نمایشی میزان حجمی رو که تو میخوای بخری تو جدول عرضه و تقاضا به اون یکی آدما نشون میده

مثلا تو در اصل ۵۰۰ تا سهم میخوای بخری تو جای اصلی مینویسی ۵۰۰

اما تو حجم نمایشی مینویسی ۲۰۰ یعنی تو جدول فقط اون ۲۰۰ تا رو بقیه میبینن ۳۰۰ تاش مخفیه

خیلی ساده توضیح دادم

که داند به جز ذات پروردگار* که فردا چه بازی کند روزگار..... به امید اقامه نماز جمعه در قدس😊
اون جمع کل سهم که میخوای بخریو حساب میکنه خودش

عزیزم  ببخشید من اولین بارمه . 

میدونم پایین مبلغ رو خودش با توجه به حجم درخواستی من حساب میکنه ولی قبل اون یه کادر هست که نوشته حجم نمایشی و اون خالیه مونده

حجم نمایشی میزان حجمی رو که تو میخوای بخری تو جدول عرضه و تقاضا به اون یکی آدما نشون میده مثلا تو د ...

خب  چرا باید حجم رو مخفی کنیم؟ چه منفعتی داره؟

چی خریدی؟ عرضه اولیه اومده؟ پذیره نویسی از انلاین اگاه میشه خرید؟ 

عزیزم نه امروز عرضه اولیه نیست فک کنم چهارشنبه قداره بیاد. من دارم برای شروع ۵۰۰ تومنی خرید میکنم. پذیره نویسی نمیدونم منظورتون چیه؟

خب یه ابزاره دیگه تو مخفی نکن

مرسی عزیزم بابت تو توضیحت 

نه میخواستم ببینم چرا مخفی میکنن چه منفعتی براشون داره؟

عزیزم نه امروز عرضه اولیه نیست فک کنم چهارشنبه قداره بیاد. من دارم برای شروع ۵۰۰ تومنی خرید میکنم. پ ...

همین دو تومنیا منظورم بود منم تازه کارم هنوز شارژ کردنشم امتحان نکردم انشالله موفق باشی 

اگر هدفت ماه باشد، حتی اگر به آن نرسی؛ جایگاهت در میان ستارگان خواهد بود.... 
همین دو تومنیا منظورم بود منم تازه کارم هنوز شارژ کردنشم امتحان نکردم انشالله موفق باشی 

منم الان شارز کردم میری پرداخت شتابی رو میزنی و علامت مثبت رو میزنی و خیلی راحت شارژ میکنی. قربانت. شما هم موفق باشی گلم