2777
2789
عنوان

بورس

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 33 پست
چیز الکی نخری

میخوام ومعادن  بخرم برای شروع ۵۰۰ تومن بخرم که هنوز یاد بگیرم بعدا. به نظرتون بگیرم ومعادن رو؟

دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.
مرسی عزیزم بابت تو توضیحت  نه میخواستم ببینم چرا مخفی میکنن چه منفعتی براشون داره؟

مثلا یکی میخواد سنگین خرید کنه دوس نداره بقیه تو اون قیمت خرید بذارن مخفی میکنه

البته تو صف خرید و فروش نباید اینکار و کنی چون سفارشت میره ته صف به ضررت میشه

که داند به جز ذات پروردگار* که فردا چه بازی کند روزگار..... به امید اقامه نماز جمعه در قدس😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا یکی میخواد سنگین خرید کنه دوس نداره بقیه تو اون قیمت خرید بذارن مخفی میکنه البته تو صف خرید و ...

اهان . خیلی ممنون گلم از راهنماییت 

به نطرت ومعادن رو بگیرم؟

در حجم نمایشی تا 1 /3 کمتر می توانی بزنی چه در خرید چه در فروش که مشتری حجم واقعی را نبیند مثلا اگر خریدار ببیند تعداد حجم فروش زیاد است قیمت را پایینتر می زند در اصل یک نوع فریب است

اهان . خیلی ممنون گلم از راهنماییت  به نطرت ومعادن رو بگیرم؟

سهم بدی نیس

اما اگه دیدی زیاد گیر میکنی تو صف خریدش و بهت نمیرسه برو سراغ سهمایی که اصلاحشون تموم شده یا بعد از افزایش سرمایه باز شدن

که داند به جز ذات پروردگار* که فردا چه بازی کند روزگار..... به امید اقامه نماز جمعه در قدس😊
سهم بدی نیس اما اگه دیدی زیاد گیر میکنی تو صف خریدش و بهت نمیرسه برو سراغ سهمایی که اصلاحشون تموم ش ...

چجوری بفهمم که اصلاحشون تموم شده؟

تو رو خدا ببخشید ها عزیزم من دنبال یادگیری بورسم 

چجوری بفهمم که اصلاحشون تموم شده؟ تو رو خدا ببخشید ها عزیزم من دنبال یادگیری بورسم 

یه سهم تو یه رنج قیمت زیاد حجم بخوره یا قیمتش پایین بیاد بهش میگن اصلاح از رو نموداراش میتونی بفهمی

ره آورد ۳۶۵ و نصب کن

سهم بدی نیس اما اگه دیدی زیاد گیر میکنی تو صف خریدش و بهت نمیرسه برو سراغ سهمایی که اصلاحشون تموم ش ...

ببخشید عزیزم یه سوال دیگه هم دارم

یه جا هست فک کنم میگه اعتبار سفارش مثلا یک روزه یک ماهه تا آخر زمان معاملاتی به نطرتون کدومو بزنم من یک روزه رو زدم.

این معنیش اینه که اگه تو یه روز نتونستم از اون سهم بگیرم فرداش باید دوباره برم اونو بخرم ؟ درسته؟

ببخشید عزیزم یه سوال دیگه هم دارم یه جا هست فک کنم میگه اعتبار سفارش مثلا یک روزه یک ماهه تا آخر زم ...

آره عزیز یعنی همین

یه سهم تو یه رنج قیمت زیاد حجم بخوره یا قیمتش پایین بیاد بهش میگن اصلاح از رو نموداراش میتونی بفهمی ...

آهان خیلی ممنوم گلم . همیشه سلامت و موفق باشی عزیزم

بخری که نه اگه نتونستی اون روز بخری یعنی فردا دوباره با توجه به بازه قیمتی جدیدش دوباره باید سفارش بدی

بخری که نه اگه نتونستی اون روز بخری یعنی فردا دوباره با توجه به بازه قیمتی جدیدش دوباره باید سفارش ب ...

مثل قبل یعنی خریدو نمیزنم و از یه جای دیگه برای سفارش میرم؟ چطوری؟

مثل قبل یعنی خریدو نمیزنم و از یه جای دیگه برای سفارش میرم؟ چطوری؟

تو همون صفحه میری کارایی رو که روز قبل کردی دوباره انجام میدی اما این بار با محدوده ی قیمتی جدید سهمت که مشخص شده