2777
2789
عنوان

تستم منفی بود

129 بازدید | 10 پست

سلام تو تاپیک قبلی از دوستان پرسیدم پریودم سه هفتس عقب افتاده. امشب از بتا دادم منفی بود. بنظرتون ممکنه بخاطر قرص اورژانسی باشه؟استفاده کردم اخه 

یا بخاطر تخمدان پلی کیستیک

هردو میتونه علتش باشه تو خونه ورزش کن اگه پلی کیستیک باشی میتونی کنترلش کنی ی ورزش منظم داشته باش وزنتو ثابت نگه دار

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه پریودم چیکار کنم؟ حتما باید امپول بزنم؟ 

من هیچوقت امپول استفاده نمردم ورزش بکن گرمیحات بخور و عرق رازیانه ک رحمت گرم بشه من اینارو انجام میدادم این امپولا عوارض داره هورمونیه من موافقش نیستم یبارم استفاده کردم نتیجه مداد

من هیچوقت امپول استفاده نمردم ورزش بکن گرمیحات بخور و عرق رازیانه ک رحمت گرم بشه من اینارو انجام مید ...

اخ اگر بدونی چقدر هم بدن درد دارم مامانمم میگه واسه بدن دردت گرمی باید بخوری. از پریود نشدنم خبر نداره

اخ اگر بدونی چقدر هم بدن درد دارم مامانمم میگه واسه بدن دردت گرمی باید بخوری. از پریود نشدنم خبر ندا ...

منم همینطوری میشدم گاهی اوقات دوهفته درد میکشیدم تا پریود شدم فقط راه حلش ورزش کردن منظمه و استفاده کتراز سردیجات مادرتون درست میگه باید گرمیحات استفاده کنید

منم همینطوری میشدم گاهی اوقات دوهفته درد میکشیدم تا پریود شدم فقط راه حلش ورزش کردن منظمه و استفاده ...

این دردی که الان میگم درد پریود نیستاا، درد استخون و بدنه، مثدردای دوران بارداریم

این دردی که الان میگم درد پریود نیستاا، درد استخون و بدنه، مثدردای دوران بارداریم

اینو‌ نمیدونم دیگه من کمردرد و دلدرد میگرفتم وپاهامم درد میکرد