2777
2789

اخه مادرشوهرم اینقد حسود ...بخاطر بارداریم و کمبود وزن جنین شوهرم بسته ای دلستر میخره دیده بهش گفته برا مام بخر حالا خوبه دیابت داره هم خودش هم شوهرش😕 چن روز پیش اومده خونمون رفته کابیتارو گشته تو اشپزخونه یه آبمیوه گیری خریدم تازه اونو دیده اومد تو هال داد و هوار راانداخت که برا منم چرخ گوشت بخرین برا خودتون همه چیزمیگیرین 😐 اخه مگه ادمم برا خونه پسرش چیزی بیاد اینقدر ناراحت میشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلا به دور😑😐چقدر بهش رو دادین

من دلم روشنه من مامان میشم 😍 حالا هرچقدر دکترا بگن طبیعی نمیتونی مادر شی من به خدای خودم ایمان دارم گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را منم خواستم ازش منتظر اجابتم برای رسیدن به خواسته دلم یه لبخند از ته دل رو لباتون بشونید😊دیدین گفتم دلم روشنه😉😍😍😍خدایا شکرت بعد از سه سال باردارشدم ❤بازم دلم روشنه قلب نینی تشکیل میشه نینی سالم و صالح دنیا میاد❤💞💗💟😍خدایا شکرت قلب نینی تشکیل شد صداشم شنیدم😍برای سلامتی نینی ام دعا میکنید؟

اره مادرشوهر من اگه یه قاشق بخرم میفهمه و از حسادت میترکه دو ماه زندگیمو بهم ریخته دعوامون انداخت

واست بهترین ها رو میخوام چون...واسه اولین بار فهمیدمت...واسه اخرین بار عاشق شدم...واسه اولین بار بخشیدمت
چرا باید از جیک و پوک شما باخبر باشه  وقتی هم دید بگو باشه و ولی کار خودتون و بکنید

خب همسایه ایم همش تو کوچه کشیک میده ببینه کجامیریم چی میخریم .خونمونم بیاد همه جارو میگرده حتی تو سطل اشغال

خب همسایه ایم همش تو کوچه کشیک میده ببینه کجامیریم چی میخریم .خونمونم بیاد همه جارو میگرده حتی تو سط ...

وای چقدر مثله مادرشوهر منه وقتی میاد خونم یواشکی تو کشوها و کمد لباس هامونو نگاه میکنه😀

واست بهترین ها رو میخوام چون...واسه اولین بار فهمیدمت...واسه اخرین بار عاشق شدم...واسه اولین بار بخشیدمت
وای چقدر مثله مادرشوهر منه وقتی میاد خونم یواشکی تو کشوها و کمد لباس هامونو نگاه میکنه😀

بخدا اینم .یبار یادم رفته بود دستکش پلاستیکی هارو کجاگذاشتم گف بذا من بیار تو کشوتون هس