2777
2789
عنوان

مادرشوهرم شور حسودیو دراورده 😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 47 پست
شوخی کردم، واقعا خدا به شما هم صبر بده

واقعا واسم دعا کنین دو ماهه زندگی خوبمو تبدیل به جهنم کرده خدا ازش نگذره

واست بهترین ها رو میخوام چون...واسه اولین بار فهمیدمت...واسه اخرین بار عاشق شدم...واسه اولین بار بخشیدمت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه شمام فضوله؟

فضول و حسود یه عروس دیگه هم داره اما من عروس بزرگم خیلی حسادت داره

واست بهترین ها رو میخوام چون...واسه اولین بار فهمیدمت...واسه اخرین بار عاشق شدم...واسه اولین بار بخشیدمت
والا خیلی احترام پدرومادرشو داره .ولی خب تو این دور زمونه سخته دو تا خونه زندگی چرخوندن سختشه بخواد ...

اره خوب اگر واقعا شوهرت نمیتونه بهترین کار همینه که نبینه ولی اگر خوراکی دید دلش خواست بخرین براش خدا جاشو پر میکنه وسیله برقی و اینا مهم نیست باید درک کنه

من از روییدن خار سر دیوار دانستم/که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینیها 
 منم عروس بزرگم همه عقده هاشونو سرمن خالی میکنن بخدا خیلی ناانصافیه 😢 

خدا هدایت شون کنه

اره خوب اگر واقعا شوهرت نمیتونه بهترین مار هنینه که نبینه ولی اور خوراکی دید دلش خواست بخرین براش خد ...

میخریم .همیشه میوه هرچی بخره با سبدمیخره نصف میکنه باهاشون پیاز گوجه سیب زمینی همیشه شوهرم میخره براشون .ولی انتظارش زیادیه انتظار داره منکه باردارم هرچی هوس کردم برا اونام بخریم 

میخریم .همیشه میوه هرچی بخره با سبدمیخره نصف میکنه باهاشون پیاز گوجه سیب زمینی همیشه شوهرم میخ ...

عزیزم افرین استارتر واقعا خدا به زندگیت برکت میده 

من از روییدن خار سر دیوار دانستم/که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینیها