2777
2789
عنوان

منو هک کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2366 بازدید | 56 پست

عزیزم چرا با خودت اینجوری میکنی اخه 😔😔😔😔😓😓کتی جون مطمئنی دروغ میگه که ازت میخواد باهاش دوباره زندگی کنی؟ به نظرت پشیمون نشده واقعا؟ نکنه اشتباه میکنی در مورد احساسش ؟ یه درصد احتمال داره حرفاش واقعی باشه و از ته دل بخواد باهات باشه دوباره؟ 

بعد اگه فهمیدی واقعا پشیمونه و رفتارش درست شده دوس نداری بهش برگردی؟ از کجا میدونی دروغ میگه و احساسش اینا که میگه نیس؟ 

میشه جوابمو بدی عزیزدلم؟ 

من ی هکرم یعنی خب از رو جونی رفتم یاد گرفتم ولی گذاشتمش کنار   هکر باید خیلی بلد باشه هک که کل ...

سلام میشه به منم یاد بدی گوشی شوهرمو‌هک کنم

اخه میدونم زیرابی میره و سرو‌ گوشش میجنبه 

همش تو‌گوشیه رمز هم داده بهمم نمیکه 

خواهش میکنم بهم یاد بده مچشو بگیرم تا بهتر جدا شم ازش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه دوراشونو زدن عشق و حالا و پارتی و هزار غلط دیگشونو کردن

2روز که تنها موندن میخان یه تیر تو تاریکی بندازن و بازم مثل قبل بازی بدن

اینا همش بازیه روانیه راه میندازن.

از منم ازبنکارا کرد البته من خطمو عوض کردم ولی شنیدم که به دوستام اصرار کرده باهام حرف بزنن برگردم قبل دادگاه طلاق.

ولی کور خونده قیدشو زدم و راحت کردم خودمو ازین شل کن سفت کنا و الویت آخر بودنا

کتایون من میخونم تاپیکتو ولی گاهی اوقات نمیدونم چی بگم بهت ،مثل الان واقعا ناراحت میشم برات ولی نمیدونم چی بگم ، تنها کاری که از دستم برمیاد دعاست برات امیدوارن بهترینو خدا برات رقم بزنه .

کتایون اصلا باهاش چت نکن فقط خودتو داغون میکنی اخه چرا این کارارو با خودت میکنی دختر تو این شرایط که ...

وای دوستمممممم

الان دقیقا وسط این روانی بازیام همون یه دوست پسرو کم‌دارم.  

من غلط بکنم. 

سلام میشه به منم یاد بدی گوشی شوهرمو‌هک کنم اخه میدونم زیرابی میره و سرو‌ گوشش میجنبه  همش تو ...

الی تو بشین سر جات گلم. 

تو بخوای هر تصمیمی بگیری بمونی یا بری واسه هردوش هزار تا دلیل و بهونه ی به جا داری. نمیخواد مچ بگیری. 

اونو چک کردم اوکی بود. راستی مرسی کلی ازم تعریف کردی 😂❤

ولا ببینمت میزنم میترکونمت😂😂بیخیال این ادم مریض شو حیفته اونی که ضرر کرد شوهرت بود 

من ریپلی دوست دارم هرجا امضامو دیدین ریپلی کنین ذوق مرگ شم 😂 شادی غیر از ندارم😅😅 هرکی با پروفایلم مشکل داره حسود پلاستیکیه ⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩ من همونی ام که تو گوشی شوهرت بلاک میکنی مبادا عاشق قیافم شه 🤣🤣🤣 خال ام دل میبره هاااا
الی تو بشین سر جات گلم.  تو بخوای هر تصمیمی بگیری بمونی یا بری واسه هردوش هزار تا دلیل و بهونه ...

اره راس میگی واقعا من مشکلم اینه که با همه بدیاش انگار میخوام یه فرصت دیگه بدم و‌خودمو‌گول بزنم 😔😔