2777
2789
عنوان

منو هک کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2366 بازدید | 56 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره راس میگی واقعا من مشکلم اینه که با همه بدیاش انگار میخوام یه فرصت دیگه بدم و‌خودمو‌گول بزنم 😔😔

خب تو که فرصته رو داری میدی حداقل قشننننگ و با دل خوش زندگی کن. عزیزم تو تمام تلاشتو بکن هرچی پیش بیاد خیالت پیش خودت راحت باشه❤

خب تو که فرصته رو داری میدی حداقل قشننننگ و با دل خوش زندگی کن. عزیزم تو تمام تلاشتو بکن هرچی پیش بی ...

همین دیگه .. تلاشه از سمت منه

نمیذاره با دل خوش بگذره من خیلی دارم کوتاه میام اخه نمیدونی چیا میگه که دلمو میشکنه و گریمو در میاره 

همین دیشب به خاطر اینکه من درونگرام اون برونگرا بهم گفت تو همین الانش عین سن بالاهاس اخلاقت وای به حال اون موقع که سنت بره بالا 

بعد من گفتم خوب انتخابت اشتباه بوده دیگه باید یه شادو شنگول و الکی خوش مثل خودت پیدا میکردی ‌گفت پیدا میکنم 😳 بعد دوباره گفت هروقت احتیاج باشه پیدا میکنم😳 منم ساکت شدم و به همه حرفایی که راحت میزنه و براش مهم نیس فکر کردم 

چند وقت دیگه باید از این خونه بلند شیم پول پیش خونه رو من دادم آقا دوسال با خیال راحت نشسته و فقط منو خرد و خار و تحقیر کرده 

حرف زدنی میگه تو چه کمکی کردی مگه به من😳😳 وقتی چشمش نمیبینه من دویست تومن گذاشتم بدون استرس نشسته زندگی میکنه مهمونیاشو میده ولخرجیاشو میکنه من چرا دیگه باید به این آدم کمکی بکنم ؟؟!! اینا همش دردههههه 

شوهر قدر نشناس من انتظار داشت دوباره من برای پول پیش خونه پول بدم 

الان تو بانک کذاشته بودم کلی سود میومد رو پولم 

بعد باباش یه عروسی برام نگرفت چون مطلقه بودم منی که بهترین جهیزیه با پول پیش خونه گذاشتم و ندیدن رفتن عروسی واسه پسر کوچیکترشون گرفتن 

اینا قدر منو هیچوقت ندونستن 

الان به شوهرم که میگم من پولمو لازم دارم لج کرده با من 

میگه با پول من نمیشه جای خوبی زندگی کرد 

کفتم هرجااااا تو بری من میام نگران نباش

گفت پس باید بریم خونه بابام اینا زندگی کنیم

منم کفتم تو برو زندگی کن من بمیرم با اونا زندگی نمیکنم

یه ماه دیگه باید بلند شیم از اینجا آقا تو این مدت پس انداز نکرده فقط ولخرجی کرده البته این چیزیه که اون میگه خدا میدونه واقعیت چیه شایدم داره و رو نمیکنه 

منم گفتم ببین من داستانای تورو از برم میدونم نزدیک تخلیه خونس اداهات شروع شده و بنای رفتنو گذاشتی و مدام بهونه میگیری هرکاری به صلاحته اون کارو انجام بده 

گفتم تو خیلی وقته رفتی جسمت اینجاس روحت جای دیگس 

دلم خیلی شکسته نمیدونم چرا انقد ظالمه چرا دلش واسه این سالایی که باهم بودیم نمیسوزه 

میدونم برم مثل چی پشیمون میشه ولی من تموم کنم یعنی از دلم بندازم بیرون خدا هم بیاد نمیتونه راضیم کنه چون تجربشو با کس دیگه ای داشتم میشناسم خودمو  

ولی نمیدونم با این ادم کی به اون مرحله میرسم فکر کنم اخراشه دیگه

همین دیگه .. تلاشه از سمت منه نمیذاره با دل خوش بگذره من خیلی دارم کوتاه میام اخه نمیدونی چیا میگه ...

الی خیلی چیزای مهمی الان گفتی که. میشه ازت خواهش کنم بری مشاوره؟ بیا خصوصی یه لحظه

الی خیلی چیزای مهمی الان گفتی که. میشه ازت خواهش کنم بری مشاوره؟ بیا خصوصی یه لحظه

کتی کجایی عزیزم گفتی بیا خصوصی اومدم نبودی

الان پاشده با دوستای مشروب خورش رفته مشروب خوری 

این ادم اصلا فکر آینده نیس

از منم که بچه نمیخواد

خوب میدونم که مردی که بچه نخواد یعنی کلا اون زندگیو نمیخواد 

اصلا بچه رو میخوام چه کار با این حال داغونم 

مگه من چی دیدم از این دنیا که بچه بیچارم ببینه

انقد فکر عیش و نوششه که دلش نمیخواد مسئولیت قبول کنه 

این وسط من انگار خونه مجردی براش فراهم کردم تا آقا با خیال رااااحت بدون ترس از آینده به رفیق بازیاش برسه و راه به راه مهمونی دورهمی بده و فقط ولخرجی کنه تو این وضعیت اقتصادی 

همه قرنطینه بودن شوهر من همه جا منو برد خونه همه دوستا و زناشون رفتیم تا صبحححح اونا میان 

اصلا منطق نداره فقط فکر اینه که بهش خوش بگذره 

این چه بختی بود خداااا روانی شدم بس که نشستم به کاراش نگاه کردم و نتونستم برم 

خودم مربی شنا و نجات غریق هستم میتونم درامد داشته باشم از شانس گندم کرونا اومد بیکار شدم استخرا تعطیله افسرده شدم تو خونه دلم میخواد از ایران برم کلا برم یه جای دور دووووور دلم خیلی گرفته