2777
2789
عنوان

منو هک کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2366 بازدید | 56 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درسته. خیلی حس بدیه این. ولی منم متاسفانه همین فکرو میکنم

خوب استرس نداشته باش شل کن سفت کن هم نباش بلاک کردی اما هنوز پول وسایل نگرفتی چ فایده محبوری باز درش بیاری از بلاک

سیع کن درمقابل اونیکه باهات قصد بازی داره بازیگر خوبی باشی🎭
اره خیلی راحته ببین هکری که کلاهک هکریش سیاه یا خاکستری باشه با کالی هایی ک میسازه راحت میتونه هک کن ...

خوب از کجا باید بفهمم اصلا هکر چ شکلیه 

چند روز پیش یکی بهم زنگ زد اسمشو سیو کرده بودم اون قسمت عکس واسه مخاطبین هست تو اندروید موقع تماس اون تا نصفه سیاه بود بهمم گفته بود میتونم شنوت کنم هر خطی رو ها

سیع کن درمقابل اونیکه باهات قصد بازی داره بازیگر خوبی باشی🎭

کتایون اصلا باهاش چت نکن فقط خودتو داغون میکنی اخه چرا این کارارو با خودت میکنی دختر تو این شرایط که باید قوی باشی خودت تیشه برداشتی به ریشت میزنی کلا بلاکش کن که هیچ راه ارتباطی نداشته باشه فقط درصورتی جوابشو بده که بخوای برگردی

نظر منه ها ولی برگشتنت بی فایده اس چون ۱.۲ سال نیست که بگم وقت جبران نداشته یا اولین قهر جدیتون نبود که به طلاق رسید تو خیلییی بهش فرصت دادی اون ادم درست بشو نیست کتی تروخدا به خودت بیا من واقعا غصه میخورم میبینیم تو اینقدر خودتو دست کم گرفتی اخه چیت کمه خوشگل که هستی خانواده دار که هستی وضع مالیت که خوبه اخلاقتم که عالیع مهربون و طناز صبوری بنداز بیرون این مرد سمی رو 

یه چی بگم نمیدونم روانشناسانه حرفم درسته یا برای تو کار کنه ولی تنها راه فراموشیش وارد ی رابطه دیگه شدنه البته نه ازدواج . در حد دوست پسر دوست دختر 

کتی فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی حیفته

راه اینکه چجوری بفهمی کسی تل رو هک کرده یا نه بهت میگم

من ریپلی دوست دارم هرجا امضامو دیدین ریپلی کنین ذوق مرگ شم 😂 شادی غیر از ندارم😅😅 هرکی با پروفایلم مشکل داره حسود پلاستیکیه ⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩ من همونی ام که تو گوشی شوهرت بلاک میکنی مبادا عاشق قیافم شه 🤣🤣🤣 خال ام دل میبره هاااا

برو تو تنظیمات

بخش privacy and security 

بخش active session 

ببین چند تا دستگاه هست

من ریپلی دوست دارم هرجا امضامو دیدین ریپلی کنین ذوق مرگ شم 😂 شادی غیر از ندارم😅😅 هرکی با پروفایلم مشکل داره حسود پلاستیکیه ⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩ من همونی ام که تو گوشی شوهرت بلاک میکنی مبادا عاشق قیافم شه 🤣🤣🤣 خال ام دل میبره هاااا