2777
2789
عنوان

بیاین خریدامو ببینید😄

| مشاهده متن کامل بحث + 69024 بازدید | 304 پست
قشنگه میدوس😁👌با سلیقه ای از خریدات میشه فهمید

ههه قوربونت😂بزور خودمو توش جا میکنم‌از یقه باید بری توش دور باسنم‌گیر میکنه😂این‌اولین‌سرهمیمه ک انقد یقیش تنگه😐😐😐

وزن الن۷۰😍وزن اولیه۹۴😐وزن هدف۶۵😗😙قد ۱۷۰ کاربره قدیمی ام اذیتم نکنید خیلی نازم 😊 کرونا خر است

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ههه قوربونت😂بزور خودمو توش جا میکنم‌از یقه باید بری توش دور باسنم‌گیر میکنه😂این‌اولین‌سرهمیمه ک ان ...

اسی واقعا اینقد وزن کم کردی😀😀چ خوووووب👌چجوری بود برنامه رژیمیت

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
😹 تاحالا اینجوری شوکه نشده بودم  خب الحمدالله خداروشکر😻😻

اسی هم همین حسو از متنت داشت. پس ایراد از من نی آجی گلم. من اصلا اهل بگو مگو نیستم معمولا آشتی بده نی نی سایتم.اینجا منو به شوخ طبعی میشناسن. شما هم اولین موردی که نامحسوس گیر بهم میداد😂😂😂😂

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
اسی واقعا اینقد وزن کم کردی😀😀چ خوووووب👌چجوری بود برنامه رژیمیت

دست خودم بود هرچی خاستم خوردم😁فقط شمردم کالریشو اصلا ب خودم ستم نکردم😂امروز دوستم منو دیده میگه چ مانکن شدی😍انقد ذوق کردم خدا میدونه😂بد زایمانم منو دیده بود میگفت مث آبگرمکن قدیمیا شدی😐

وزن الن۷۰😍وزن اولیه۹۴😐وزن هدف۶۵😗😙قد ۱۷۰ کاربره قدیمی ام اذیتم نکنید خیلی نازم 😊 کرونا خر است
دست خودم بود هرچی خاستم خوردم😁فقط شمردم کالریشو اصلا ب خودم ستم نکردم😂امروز دوستم منو دیده میگه چ ...

باریکلا اسی. من همش توی رژیم استپ میکنم. راهی سراغ داری؟

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
خوب گرفتی گلم. من میترسم برم بازار. قیمتا وحشتناک شده. یه مانتو قبل کرونا دیده بودم هیلی ناز بود ۶۰۰ ...

من  با همه چی کنار میام مانتو و کفش و اینا ولی خیلی زورم میاد ی روسری شده ۸۰ تومن واقن بنظرن زیاده اصن روسری زیر ۵۰ نیست من یکی پسند کردم ۱۴۰ دیگه دلم‌نیومد اینو برداشتم ۶۴😐

دست خودم بود هرچی خاستم خوردم😁فقط شمردم کالریشو اصلا ب خودم ستم نکردم😂امروز دوستم منو دیده میگه چ ...

عکس قبل و بد از هیکلت نداری عزیزم؟😍وای خوشبحالت..کالری شماری برنامه ای چیزی نیس معرفی  کنی؟ 

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
بسلامتی ممنونم گلم وقت گذاشتی🎀🎀

قوربونت شما قدو ورنت چنده؟

قوربونت شما قدو ورنت چنده؟

تازه زایمان کردم افسردگی گرفتم وزنم پایین نیومده اصلا ۱۶۵ قد خودم ۶۸ کیلو بودم الان ۹۱😔😔😔😔

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
عکس قبل و بد از هیکلت نداری عزیزم؟😍وای خوشبحالت..کالری شماری برنامه ای چیزی نیس معرفی  کنی؟&nb ...

مانکن استفاده کردم تو تاپیک هام بگردی  شاید چن تا عکس پیدا کنی   یدونه با مانتو گذاشتم‌وقتی از ۹۰ شده بودم ۸۰

من  با همه چی کنار میام مانتو و کفش و اینا ولی خیلی زورم میاد ی روسری شده ۸۰ تومن واقن بنظرن زی ...

من جدیدا دارم کوکب خانم میشم نون میپزم ماست میزنم یه بارم سبزی کاشتم. جدیدا دارم کوکب درونمو میبرم سمت دوختو دوز😂 گرفتاری شدیم توی این گرونی.

اسی هم همین حسو از متنت داشت. پس ایراد از من نی آجی گلم. من اصلا اهل بگو مگو نیستم معمولا آشتی بده ن ...

باشه عزیزم اگر چیزی گفتم که بد برداشت شده معذرت چون منم از قهرو دعوا و کدورت خوشم نمیاد

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  
مانکن استفاده کردم تو تاپیک هام بگردی  شاید چن تا عکس پیدا کنی   یدونه با مانتو گذاشتم‌وقت ...

زیاده تاپیکات بگو کدوم تاپیکه برم بگردم

مانکن استفاده کردم تو تاپیک هام بگردی  شاید چن تا عکس پیدا کنی   یدونه با مانتو گذاشتم‌وقت ...

پیاده روی یا رقص ورزش اینا میکردی در کنار رژیم؟