2777
2789
عنوان

بیاین خریدامو ببینید😄

| مشاهده متن کامل بحث + 69024 بازدید | 304 پست
باریکلا اسی. من همش توی رژیم استپ میکنم. راهی سراغ داری؟

منم چند وقته استپ کردم اگ بخوام میتونم کم کنما ولی دیگه خسته شدم ی روز تو هفته مثلا شنبه خودتو وزن کن خو ب مدت س روز  هیچ غذای برنجی و سنگینی نخور ۷۰۰ تا کالری بخور  اونم قبل ساعت ۵ انگار فست بگیر  از ی تایمی حتی آب نخور  از استپ در میای ورزشم بکن  

وزن الن۷۰😍وزن اولیه۹۴😐وزن هدف۶۵😗😙قد ۱۷۰ کاربره قدیمی ام اذیتم نکنید خیلی نازم 😊 کرونا خر است
باشه عزیزم اگر چیزی گفتم که بد برداشت شده معذرت چون منم از قهرو دعوا و کدورت خوشم نمیاد

باشه عزیزم بیخیالش. به قول بچه خواهرم آشتی شدیم.😊

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیاده روی یا رقص ورزش اینا میکردی در کنار رژیم؟

اره ولی کم بیشتر کاهش وزنم بخاطر رژسمه تو ورزش خیلی وقتا تنبلی میکردم

وزن الن۷۰😍وزن اولیه۹۴😐وزن هدف۶۵😗😙قد ۱۷۰ کاربره قدیمی ام اذیتم نکنید خیلی نازم 😊 کرونا خر است
زیاده تاپیکات بگو کدوم تاپیکه برم بگردم

نوشتم‌عکس قبلو بعد واستا الن خودم‌میفرستم ی عکسم از الن میدم 

دست خودم بود هرچی خاستم خوردم😁فقط شمردم کالریشو اصلا ب خودم ستم نکردم😂امروز دوستم منو دیده میگه چ ...

ای جان همه لباسات هم خوشکل بود مبارکت باشه

من یک زنم به زن بودنم افتخار میکنم چون به مادرم افتخارمیکردم و خواهم کرد شاید مادرم سواد نداشت ولی برای من دانشمندی بود که قلق رموز زندگی را میدانست شاید مدرک علوم ریاضی نداشت اصلا تا به حال دست به قلم نشده بود ولی عجیب در مخارج خانه تبحر داشت اصلا چه میدانست واکنش شیمیایی چیست ولی دمای پخت و زمان پخت رو به خوبی میدانست علوم عرفان راهم نگویم که هنوز تسبیحش در صندوقچه خاطراتم بوی دستانش را میدهد خیلی دوست داشت باسواد شود ولی نشد امااز نظر من علوم را به خوبی فراگرفته بود آری زن ها همین هستندگرچه الان در کنارم نیست و هرروز دلتنگش هستم ولی قول دادم من باسواد شوم ازآن سوادهایی که مادرم دوست داشت
باشه عزیزم بیخیالش. به قول بچه خواهرم آشتی شدیم.😊

اره دیگه آشتی آشتی😘

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  
بیا باهم بمونیم😑

بنطرم نمونیم بریم بخوابیم بهتره.

ازوقتی نی نی سایتو شناختم معتادش شدم خیلیم اثرای بد روم گذاشته مثلا ازبس تاپیک خیانت دیدم همش میگم نکنه شوهرمم ب من خیانت کنه هی الکی بهش گیر میدم

یا خانواده شوهرو ازبس بد گفتن بااینکه خانواده همسرم خوبن الکی نسبت بهشون بدبین شدم هی میگم اهمیت ندم بهشون⁦☹️⁩ اما چیکار کنم ک ههمش ازبیکاری میام میبینم ک کی چی نوشته.دعاکنید نی نی سایتو ترک کنم😔😔

چه دل پری هم داشتما.دوستان شب همگی بخیر 

منم چند وقته استپ کردم اگ بخوام میتونم کم کنما ولی دیگه خسته شدم ی روز تو هفته مثلا شنبه خودتو وزن ک ...

همین کارو میکنم. روی من ورزش بیشتر از کم خوری تاثیر داره. من اصلا پر خور نیستم معمولی میخورم گاهی هم یهو اصلا اشتهام نمی یاد نمیخورم. ولی نمیدونم چرا بدنم جمع کردنش خوبه.

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀

باشه عزیزم مرسی😍

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
بنطرم نمونیم بریم بخوابیم بهتره. ازوقتی نی نی سایتو شناختم معتادش شدم خیلیم اثرای بد روم گذاشته مث ...

اره خب تاثیر میزاره ولی اینجا نباید ساده و زودباور باشی خیلیاش دروغه .شیت بخیر

خدایا خوشگلیامو خوشگلتر کن🥴🤤

ریپلایم کن عکسو گزاشتی

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
زیاده تاپیکات بگو کدوم تاپیکه برم بگردم

این مانتو رو فقط باش عکس دارم زیاد واضح نیست😥انقد ناراحتم از اون‌موقه عکس نگرفتم ک الن‌ب خودم‌افتخار کنم ی زمان تین‌مانتو دکمه هاش ب هم نمیرسید اواین بار ک رسید ذوق کردم عکس گرفتم بعد یمدت اندازه شد  الن دیگه نمیپوشمش گشاد شد