2777
2789
عنوان

بیاین خریدامو ببینید😄

| مشاهده متن کامل بحث + 69024 بازدید | 304 پست
این مانتو رو فقط باش عکس دارم زیاد واضح نیست😥انقد ناراحتم از اون‌موقه عکس نگرفتم ک الن‌ب خودم‌افتخا ...

وااااای👌👌👌

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خب تاثیر میزاره ولی اینجا نباید ساده و زودباور باشی خیلیاش دروغه .شیت بخیر

موافقم دختر. اینجا آدم میاد باید در حد فان ببینه نهایت یه داستان تلخ که گاهی بعضی ها تعریف میکنن.

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
همین شماها ها امار ابتلارو میبرید بالا 😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏@ruby95 @ruby95    

برا تولد مامانم چجوری خرید کنم 😓

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

مشخصه؟ 

اره کمتری مشخصه

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
من جدیدا دارم کوکب خانم میشم نون میپزم ماست میزنم یه بارم سبزی کاشتم. جدیدا دارم کوکب درونمو میبرم س ...

ن بابا من ک شوهرم بیچاره از صب تا شب سره کاره همه پولاشو میده بپن اصن نمیپرسه جیکارشون میکنی😅من زیاد برام مهم نیست چون خودم‌زحمت نمیکشم بزا پول در اوردن انقد دوس دارم یکم اقتصادی بشم  ولی نمیشه خیلی ولخرجم☹

وزن الن۷۰😍وزن اولیه۹۴😐وزن هدف۶۵😗😙قد ۱۷۰ کاربره قدیمی ام اذیتم نکنید خیلی نازم 😊 کرونا خر است

بچها حلالم کنید همتونو لایک کردم😂حوصلم‌سر رفته بیاید حرف بزنیم  اصن دعوام کنید چرا تو کرونا رقتم بازار

وزن الن۷۰😍وزن اولیه۹۴😐وزن هدف۶۵😗😙قد ۱۷۰ کاربره قدیمی ام اذیتم نکنید خیلی نازم 😊 کرونا خر است
ن بابا من ک شوهرم بیچاره از صب تا شب سره کاره همه پولاشو میده بپن اصن نمیپرسه جیکارشون میکنی😅من زیا ...

منم اوایل اینطوری بودم الانشم ولم کنن همینطوری ام پول توی دستم نمیمونه ولی الان بیشتر بخاطر بحث بهداشت و خونگی بودن خوراکی ها کوکب خانم شدم.میگم یه وقت مریض نشیم.ولی لباسو از یه طرف اقتصادی فکر میکنم از یه طرفم خیلی سخت پسندم یه هفت تیر میرم اه اه کنان میام خونه هیچی نمیتونم بخرم از بس بی ریختن. میگم یه چی بدوزم حداقل خوشم بیاد باب سلیقه ام بشه. عاشق اینم یه چیزی رو خودم درست کنم. از نقاشی گرفته تا کارای هنری بافتنو، عکاسی، نوشتن، کارهای دستی، وقتی انجام میدم حالم خوبه.

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀