2777
2789
عنوان

بیاین خریدامو ببینید😄

| مشاهده متن کامل بحث + 69024 بازدید | 304 پست
دستت نکنه واقعا چجوری گفتم مگه😹😹 اها خوشگله مدلش ترکیب رنگش هم عالیه

دیگه تایپه دیگه منظور آدما رو نمیشه فهمید ولی به نظر تند میومد حالا بیخیال.راستی شفاداده.😂

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی سرهمیتم بزارا

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
عزیزم مبارک باشه خیلی قشنگن ان شاءالله به شادی بپوشی 💓💓💓💓💓 ببخشید میدونم وقتش نیست اما میشه یه ...

ن عزیزم  ی ذده ریزش مو گرفتم‌ یکم ب خودم رسیدم قط شد کالری شماری کردم‌و کم‌خوردم هزار تا زیر نیاز بدنم  الن ی ماهه وزنم رو ۶۹ ثابت شده   نرم افزار مانکن استفاده کردم

وزن الن۷۰😍وزن اولیه۹۴😐وزن هدف۶۵😗😙قد ۱۷۰ کاربره قدیمی ام اذیتم نکنید خیلی نازم 😊 کرونا خر است
ن عزیزم  ی ذده ریزش مو گرفتم‌ یکم ب خودم رسیدم قط شد کالری شماری کردم‌و کم‌خوردم هزار تا زیر نی ...

بسلامتی ممنونم گلم وقت گذاشتی🎀🎀

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
شالو ۶۴ مانتورو ۲۴۰

خوب گرفتی گلم. من میترسم برم بازار. قیمتا وحشتناک شده. یه مانتو قبل کرونا دیده بودم هیلی ناز بود ۶۰۰ گذاشته بود قیمتو که گفت خیلی شیک پریدم بیرون.😂

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
دیگه تایپه دیگه منظور آدما رو نمیشه فهمید ولی به نظر تند میومد حالا بیخیال.راستی شفاداده.😂

😹 تاحالا اینجوری شوکه نشده بودم 

خب الحمدالله خداروشکر😻😻

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  
اسی سرهمیتم بزارا

سر همی رو از تن‌در اوردم عکس گرفتم😂تو تن خیلی قشنگه نمدونم چرا درش اوردم‌انقد زشت شد

وزن الن۷۰😍وزن اولیه۹۴😐وزن هدف۶۵😗😙قد ۱۷۰ کاربره قدیمی ام اذیتم نکنید خیلی نازم 😊 کرونا خر است
سر همی رو از تن‌در اوردم عکس گرفتم😂تو تن خیلی قشنگه نمدونم چرا درش اوردم‌انقد زشت شد

قشنگه میدوس😁👌با سلیقه ای از خریدات میشه فهمید

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
ن عزیزم  ی ذده ریزش مو گرفتم‌ یکم ب خودم رسیدم قط شد کالری شماری کردم‌و کم‌خوردم هزار تا زیر نی ...

مانتو رو با شلوار جین و شال رنگی بپوشی اسپرت و خاص میشه با شلوار پارچه ای و کفش عروسکی و روسری اندازه متوسط شیک بپوشی رسمی و خانومانه میشه مبارکه 🌷

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>>