2777
2789
عنوان

بتای بارداری چند باید باشه

162 بازدید | 26 پست

ایا من ک یه هفته پیش آزبتا با تیتر دادم بتام یک بود الان ک روز  ۳۳ پریودی  هسم بتام ۷.۵ هست میتونم امیدی داشته باشم ک بالاتر بره یا نه منفیه؟!

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااا چرااینقدر زود آز دادی دختر بزار ازموعدت بگذره بعد ولی فکرکنم باردارنیستی

من پسرموبعدازتولدش ازدست دادم بخاطر فشارخون بالام تیکرمم که میبینیدآبیه فقط به امیدبرگشت پسرمه😢میشه واسه سلامتی منو نی نیم یه صلوات بفرستین آخه بارداری خطرناکی پیش رودارم😔
وااا چرااینقدر زود آز دادی دختر بزار ازموعدت بگذره بعد ولی فکرکنم باردارنیستی

اون ک شد یک یه هفته زودتر  دادم ولی  اینو یه  روز  از موعدم گذشته بود پریودیام ۳۲ روزه س 😔☹

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین

من بتام4روزبعدازتاخیر بالای 100بود

من پسرموبعدازتولدش ازدست دادم بخاطر فشارخون بالام تیکرمم که میبینیدآبیه فقط به امیدبرگشت پسرمه😢میشه واسه سلامتی منو نی نیم یه صلوات بفرستین آخه بارداری خطرناکی پیش رودارم😔
بالاتر از ۵مشکوکه فک کنم

واقعااااااا ینی  دکترم برا همین گفته شنبه مجدد ازمایش بده؟!

ولی به نظر من مشکوکه.. دوباره چند وقت دیگه بده اگه پرئود نشدی

دکتر بهم گفته شنبه مجدد از بده 

دوستان بتای پایین تراز10منفیه ولی 10تا25مشکوکه الکی امیدوارش نکنیدگناه داره

اگه یه هفتس عقب انداختی منفیه و بالا نمیره

نه یه روز  عقب  انداختم