2777
2789
عنوان

بتای بارداری چند باید باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 26 پست
دکتر بهم گفته شنبه مجدد از بده 

عزیزم الکی آزمایش نده عددمشکوک بین 10تا25هستش 7منفیه بعدشم بزاریک هفته ازتاخیرت بگذره بعدازبده عجله نکن

من پسرموبعدازتولدش ازدست دادم بخاطر فشارخون بالام تیکرمم که میبینیدآبیه فقط به امیدبرگشت پسرمه😢میشه واسه سلامتی منو نی نیم یه صلوات بفرستین آخه بارداری خطرناکی پیش رودارم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمال دوقلوزایی داری خیلی بتات بالاس

😂😂😂😂

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین

ن عزیزم دوقلو نیس چون ژن نداریم واینکه بچه قبلیمم یک روزبعدازتاخیربتام بالای100بود

من پسرموبعدازتولدش ازدست دادم بخاطر فشارخون بالام تیکرمم که میبینیدآبیه فقط به امیدبرگشت پسرمه😢میشه واسه سلامتی منو نی نیم یه صلوات بفرستین آخه بارداری خطرناکی پیش رودارم😔
چرا برات رنج بتا نزده واسه هر ازمایشگاهی یه کوچولو فرق داره ولی من میدونم از ۵بالاتر یه هفته دیگه ا ...

مرسی  عزیزمممممممم  خدا کنه 

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین
😂😂😂😂

عزیزم منو گفت دوستمون

سینم ورم داره ینی هنو بارداریم سرجاشه وقلب نی نی تشکیل شده؟نمدونی؟

مردادیا عشقن  میگی نه نگاکن🙂....کاربری دست دو نفره منو خاله م
سینم ورم داره ینی هنو بارداریم سرجاشه وقلب نی نی تشکیل شده؟نمدونی؟

نمیدونم عزیزم منکه خودم ورم دارم وباید29برم سونوقلب اگه خونریزی یالکه بینی نداری نگران نباش

2790
2778
2791
2779
2792