2777
2789

منو جاریم خوبیم باهم میریم میایم

البته بارها شده که سر اون منو شوهرم دعوامون شده حتی یه بار گفت بخاطر اون طلاقت میدم

نمیدونم سرعصبانیت بوده یا چیزی البته منم ازخجالتش دراومدما بعد اون حرفش

ولی حدود دوما اینا پیش شوهرم وبرادراش داشتن توی حیاط کباب درست میکردن من حوصلم سررفت رفتم توی حیاط بعدش شوهرم رفت خونه من حدود به ربع بعدش رفتم خونه دیدم توی اشپزخونن ودارن اروم حرف میزنن اصلا متوجه نکردم خودمو وشوهرم بعدش رفت حیاط

چند شب پیش دعوتشون کردم یه دفعه دخترش برگشت گفت زن عمو مامان وعمو از در مدرسه اومدن دنبالم ومنو بردن خونه چرا شما نیومدین بعد برادرشوهرمو نگاه کردم اونم جا خورد گفت کی؟؟چرا باهم؟؟ زنش گفت چیزه زنگ زدم بهت جواب ندادی زنگ زدم س... اومد دنبالم رفته بودم بیرون نتونستم راه برم(حاملس)

حالا هروقت من میگم حوصلم سررفته میرم خونشون بشینم شوهرم سریع میگه نمیخواد بری  

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺

یا مثلا همش میگه ببین دلش چی میخواد حتما براش درست کن بده ببرم بخوره(من درست نمیکنم)

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤔

مدرسه که تعطیله

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍

یه بار شوهرم حموم بود زنگ زد به من مثلا احوال پرسی گفتم چه خبر شوهرتم خونس؟؟گفتم نه بیرون بعد قطع کرد همین که قطع کرد تک زنگ زد به شوهرم

🤔 مدرسه که تعطیله

نه عزیزم قبلشو میگفت

چی بگم والا ی چی بوده بینشون ک ب تته پته افتاد جاریت

الانم شاید میخواد فاصله بگیره ازشون میگه نرو

گفتی حاملس😐سیرمونی نداره ینی

لبخند بزن اینم میگذره❤️🌹                  همسرم دستاتو میبوسم دورت بگردم🥰😘