2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489051 بازدید | 6289 پست
همین گروهه صبا جان
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.
نه، واقعیتش دیگه فعلا پیگیر نشدم چون آلمانی ها وقتی نخوان کاری رو انجام بدن واقعا غیرقابل انعطاف میشن و منم نمیخوام بیهوده وقت و انرژی بزارم، خواستم مهد رو عوض کنم ولی فکر کردم ممکنه مهد بعدی این ایراد رو نداشته باشه به جاش ١٠ تا مشکل دیگه باشه، ولی بهشون گفتم که این مسئله کماکان برای من ناخوشاینده و من دلیلی نمیبینم براش! و بودن با یه مشت بچه با پیشینه فرهنگی مذهبی و حتی ظاهری مشترک هیچی به دختر من یاد نمیده که به عنوان مهاجر به دردش بخوره! بازم تاکید کردن که فقط همون نیم ساعته ناهاره!
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اه اه اه امروز میان عدد شوفاژها را بخونن... اینقدر بدم میاد... :)) ... از رشنونگی که بعدش میاد بدم میاد
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
پارسال مال ما هم اضافه شد البته چون تازه اومده بودیم تو این خونه. قبلش یه اقای مجرد بود.. ما خانواده هستیم با دوتا بچه.. مسلما مصرفمون بیشتره. حالا ببینیم امسال چطوره. ما مصرف برقمون تو زمستون خیلی بالاست... چون خشک کن خیلی استفاده میکنیم..
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سلام دوستان مقیم آلمان کسی اینجا ساکن نورنبرگ یا مونیخ هست یا اطلاعاتی از اونجا داره؟ راستش من خودم ساکن یه کشور اروپایی هستم ولی شوهرم یه جاپ آفر خوب داره از اونجا ولی خیلی چیزها ما رو مردد کرده ممنون میشم اگه کسی هست پیغام بده تا باهاش مشورت کنم
من به تازگی ساکن مونیخ شدم مرمر جون ، ما برای کار همسرم رفتیم مونیخ. چند سال هم ساکن کشور دیگه ای بودیم...شبیه هم هستیم. عزیزم من نورنبرگ بودم به نظرم جالب نیست . مونیخ خوبه
سلام الی جان ممنون که جواب دادی پس به شرایط اونجا کاملا آشنا هستی البته ما هنوز تصمیم گیری نکردیم میخوایم شرایط کاری رو بسنجیم کاری که پیشنهاد شده نورنبرگ هست و خوب باید اونجا باشیم راستش من یه سری نگرانی ها دارم اینکه شنیدم آلمانی ها نژاد پرست هستن و مخصوصا تو جنوب و شرق آلمان این وضعیت بیشتره آیا واقعا همینطوره؟ و اینکه مهاجر ها و پناهنده هایی که جدیدا زیاد شدن آیا اونجا هم زیاد هستنو آیا تاثیری تو زندگی بقیه گذاشته توری که به چشم بیاد؟ اگه بچه داری و اونجا مهد کودک میره میشه از شرایط مهد کودکاش و نوع رسیدگیشون راضی هستی و اینکه فکر میکنی آلمان جای خوبی برای زندگیه در مقایسه با بقیه جاهای اروپا
مرمر جون من بچه ندارم عزیزم. این سوال رو دوستانی که بچه دارن میدونن . به نظرم تو شهر های بزرگ نژاد پرستی کمتر هست. مونیخ مردمش خوبن، کمک میکنن اگر سوالی کنی و انگلیسی هم بلدن. جاهای دیگه المان اونقدر خوب انگلیسی بدون یا نه رو نمیدونم در مورد مهاجر ها خواه نا خواه اثر داره ولی اون طوری نیست. خوب بعضی ها رو میبینی که گدایی میکنن ولی خطری نداره. به نظر من المان سوئد و به خصوص هلند برای زندگی خوبن. ولی المان صنعتی هست و از لحاظ کار خوبه. من انگلیس هم بودم چند ماهی که اصلا جالب نبود به نظرم. نورنبرگ هم من سفر رفتم زیاد تجربه ندارم
منم جنوب هستم، اشتوتگارت خب توی ایران هم قومیت های مختلف رفتارهای متفاوتی دارن،اینجا هم همینه، اینها حتی برای خود آلمانی ها کمی متفاوت هستن! کمی بسته هستن به اعتقاد من، اما برای کار جنوب آلمان از هر لحاظ بهتره، فرصت های شغلی بیشتر و دستمزد بالاتر مهدکودک بازم به نظر من کمی به شانس و البته مطالعه و آشنایی از قبل ارتباط داره، مهد های دولتی مثل هم هستن، مهدهای وابسته به کلیسا هم داریم و همچنین خصوصی و نیمه خصوصی تنها ایراد اغلب این مهدها فعلا از نظر من مخلوط بودن خانواده هایی هست که بچه شون رو میارن اونجا، من دوست ندارم! حالا هر کی هر چی هم بگه بازم من دوست ندارم دخترم با یه بچه از خونواده واقعا ناجور و آ سوسیال باشه صبح تا شب! من اگه جا پیدا کنم ١٠٠٪‏ دخترم رو میبرم خصوصی، با اینکه این مهدش از هر جهت خوبه دیگه؟
اما از بابت رسیدگی نگران نباش، خیلی خوب توجه میکنن به بچه
ممنون الی جان و مریم جان از جواب هاتون
مریم جان مهد های دولتی اونجا بهتر هستن یا خصوصی
و آیا از قبل باید رزرو کرد برای سال بعد
و اینکه هزینه حدودی مهد دولتی یا خصوصی چقدره
بازم ممنون از جواب هاتون