2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489051 بازدید | 6289 پست
دوستان عزیز من اسفند ماه دارم میام مونیخ میشه لطفا برای خرید راهنمایی ام کنید از کجاها میتونم خرید خوب و مناسب کنم برای سوغاتی و اینکه میخوام به جز مونیخ یه شهر دیگه از آلمان که از هر نظر اوکی باشه و ارزش دیدن داشته باشه رو برم میشه لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم
هزینه دولتی و وابسته به کلیسا تقریبا یکسانه، من الان حدود ٣٧٠ € ماهیانه برای تمام روز پرداخت میکنم دولتی زیر ٣٠٠ هست خصوصی از ٤٠٠-٣٠٠ شروع میشه، متاسفانه من همون اول که دنبال خصوصی رفتم دو تا مهد فوق العاده گرون به پستم خورد که بالآی ٧٠٠ بودن و تازه فضای باز هم نداشتن!!!! ولی الان میبینم که اغلب حدود ٤٠٠ هستن، حیف شد! و بله باید رزرو کنی، حداقل اینجا توی اشتوتگارت بدون پیش ثبت نام نمیشه! ولی خب هر وقت اومدی میری یوگندآمت یا اداره جوانان اونها برات پیدا میکنن، میدونم فقط اشتوتگارت اینقدر پیچیده است، جاهای دیگه بهتر هستن
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنیا مونیخ از توریستی ترین و خوشگل ترین شهرهای اروپاست، کلن و برلین هم برای گردش توصیه میشن برای خرید در تمام طول سال میتونی از زارا، مانگو ، ریزرود و ها اوند ام جنس مناسب پیدا کنی، منتهی اگه زمانی بیایی که حراج باشه که همه جا میشه خرید کرد، کاوف هوف گالریا، پیک اند کلوپنبرگ، کاراشتات
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1567890&T=وای_وای_چقدررررر_ضایع_&postID=59886567
بدویید بیاید
مریم جون ممنونم ازت. یه راهنمایی دیگه میخوام خیلی ها میگن میتونی اتریش هم برید نظر شما چیه من 8 روز ماموریت دارم و 4 روز هم خودم اضافه میمونم نظر شما چیه بمونم آلمان رو بیشتر بگردم یا برم اتریش؟؟؟؟؟؟
اگه اولین باره که اروپا میایید به نظرم به جای اتریش که بسیار شبیه آلمانه (البته از نظر من) رم و پاریس و بارسلونا رو ببینید البته وین هم شهر توریستیه ولی واقعیتش رم بهتره با اتومبیل اگه بخواهید سفر کنید همین اتریش خوبه چون در غیر اینصورت تمام طول سفر توی ماشین میگذره مجموعا ١٢ روز هستید؟ ٨ روز رو باید محل مأموریت باشید حتما؟!
ونیز به مونیخ نزدیکتره ها! در مقایسه با وین همین ونیز و رم رو ببینید خیلی عالیه
سلام مریم جون بله حدودا 8 روز ماموریت کاری که گفتند 1 روزش رو احتمال آزاد میذارند چون بقیه همکارها میخواهند برگردند و 4 رو دیگه ما اضافه تر گرفتیم اگر بیشتر راهنمایی کنیم که بجز آلمان به کجا بریم با توجه به شناخت بهتر شما و از چه وسیله حمل و نقلی استفاده کنیم که هم در هزینه و هم در زمان صرفه جویی بشه ممنون میشم
چون زمان خیلی نداریم به نظرم از حالا بلیط هواپیما رزرو کنید و رم و یا با قطار پاریس رو برید ببینید اگه با ماشین ترجیح میدید سوییس و اتریش خوبن و البته همونطور که گفتم ونیز، ولی برای ونیز فقط یک روز کامل کافیه واقعا! رم ٣-٢ روز لازم داره، اما: اگه توی فصل گرم میایید کلا برید تمام ٥ روز رو جنوب اسپانیا یا مایورکا لب دریا! البته با هواپیما، از حالا برنامه ریزی کنید با قیمّت مناسب توی پیدا میکنید
سلام دنیا جان هوا سرده.. لباس گرم حسابی بیارید.. اگر میرید رم... اونجا گرمتره مثل بهاره.. بهار المان ها نه ایران... مثلا 15 درجه بالای صفر و ... ولی آلمان سرده اون موقع میتونه بین 5 درجه بالای صفر تا 20 درجه زیر صفر باشه... کلا هوای اینجا امروز تا فردا میتونه 10 درجه تغییر دما داشته باشه پس لباس گرم حسابی بیارید. *********** بچه ها حالا که حرف از مسافرت هست کیا تجربه مایورکا دارن؟ به نظرتون مایورکا بهتره یا قناری برای تابستون و البته با 4 تا بچه قد و نیم قد بین 8 ساله تا 5 ماهه... به نظرتون هتل بهتره یا ویلا؟ خودم نظرم هتل مخصوص کودک هست
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
من قناری نبودم و نمیتونم مقایسه کنم ولی مایورکا خیلی زیاد بودم و سال گذشته هم جنوب اسپانیا من عاشق این مسافرت هام،جنوب اسپانیا فست لند بهتر بود، اما همه شون خوبن، هتل مخصوص خونواده فول پانسیون پیدا کن که از هر لحاظ راحت باشی
دنیا اون زمانی که شما تشریف نیارید هنوز سرده، اما مثل الان بکش بکش نیست و منجمد کننده! حراج اول فصل بهار ممکنه باشه، باید نگاه کنم بهت بگم