2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489051 بازدید | 6289 پست
الی مستوفی فکر میکنم بهتره جداگانه مبحث إیجاد کنی با همین عنوان چون همونطور که میبینی اینجا خیلی پر رفت و آمد نیست😉
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پس باید توی ف ی س ب و ک بری، رفتی دیدی اون گروه رو؟
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.
من بهش گفتم بیاد اینجا بپرسه... الی جان هنوز از مونیخ کسیو پیدا نکردی؟ مریم تو مونیخ نیستی مگه؟ من همه امیدم به تو بود.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
پارمیدا جانم خوبی؟ من مونیخ رو دوست دارم، ولی همسرم نمیاد! فقط تا اشتوتگارت موفق شدم بکشونمش!
الی فقط در همین حد بگم که ندیدم حتی ایرانی ها در مورد مونیخ چیز بدی بگن!
https://deutsch.rt.com/newsticker/45699-sad-melania-trump/#.WIhb6Exp2NE.facebook بچه ها چرا این ترامپ اینقدر بی شخصیته؟؟؟؟؟ اصلا با اوباما قابل مقایسه نیست. بی شخصیت و ضد زن.. اه اه اه رفتارشو با زنش ببینین..
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
بسیار حرص در آره! توپیش آ.... لوخ!!!!! منتهی من به خونواده کلینتون ترجیحش میدم، هیلاری خودش بسیار ضد زنه! و ضد ایرانی! خونواده خوبی نیستن
اون ویدیوی کوتاه رو دیدی که از همسرش رو برمیگردونه و اونم صورتش کش میاد وسط خنده؟!؟!؟
آره دیدم. کلا خیلی حال ملانیا را میگیره. اصلا خیلی بی شخصیته... نه به این نه به اوباما.. مرد به اون با شخصیتی و دوست داشتنییی. برنامه اکسترا 3 میبینی از NDR ؟ یه زاتیره هست. بعد ایندفعه یکیو شکل ترامپ گریم کرده بودن مثلا ترامپ اومده بود به عنوان مهمان اونجا..... عالی بود برنامش.