سلام به همگی من ازالمان هستم من تازه در این سایت عضو شدم البته درطول حاملگیم مطالعه می کردم ولی هیچوقت وقت نداشتم که بخوام عضو بشم خوشحال می شم با شماها اشنا بشم
الی مستوفی فکر میکنم بهتره جداگانه مبحث إیجاد کنی با همین عنوان چون همونطور که میبینی اینجا خیلی پر رفت و آمد نیست😉
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.
خب پس باید توی ف ی س ب و ک بری، رفتی دیدی اون گروه رو؟
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.
پارمیدا جانم خوبی؟ من مونیخ رو دوست دارم، ولی همسرم نمیاد! فقط تا اشتوتگارت موفق شدم بکشونمش!
الی فقط در همین حد بگم که ندیدم حتی ایرانی ها در مورد مونیخ چیز بدی بگن!
بسیار حرص در آره! توپیش آ.... لوخ!!!!! منتهی من به خونواده کلینتون ترجیحش میدم، هیلاری خودش بسیار ضد زنه! و ضد ایرانی! خونواده خوبی نیستن
اون ویدیوی کوتاه رو دیدی که از همسرش رو برمیگردونه و اونم صورتش کش میاد وسط خنده؟!؟!؟
آره دیدم. کلا خیلی حال ملانیا را میگیره. اصلا خیلی بی شخصیته... نه به این نه به اوباما.. مرد به اون با شخصیتی و دوست داشتنییی. برنامه اکسترا 3 میبینی از NDR ؟ یه زاتیره هست. بعد ایندفعه یکیو شکل ترامپ گریم کرده بودن مثلا ترامپ اومده بود به عنوان مهمان اونجا..... عالی بود برنامش.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم. فروغ فرخزاد