2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490756 بازدید | 6289 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ﻓﮑﺮ ﻧﻤﯿﮑﻨﻢ ﺧﯿﻠﯽ ﻭﺣﺸﺖ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﻣﻦ ﺯﺍﯾﻤﺎﻧﺎﯼ ﻃﺒﯿﻌﯿﺸﻮﻥ ﺭﻭ ﺗﻮ ﮐﺎﻧﺎﻟﻬﺎﯼ ﺍﻟﻤﺎﻥ ﻣﯿﺒﯿﻨﻢ ﺍﻭﻥ ﭼﯿﺰﯼ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺗﺼﻮﺭ ﻣﺎ ﻫﺴﺖ ﻧﯿﺴﺖ.ﻣﻦ ﮐﻪ ﻫﻔﺘﻪ ﻫﯿﺠﺪﻩ ﻫﺴﺘﻢ ﻭ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭﻡ ﺑﺘﻮﻧﻢ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﺯﺍﯾﻤﺎﻥ ﮐﻨﻢ ﭼﻮﻥ ﺗﻨﻬﺎﻡ ﻭ ﺍﺳﺘﺮﺍﺣﺖ ﻭ ﻣﺮﺍﻗﺒﺖ ﺑﻌﺪ ﺳﺰﺍﺭﯾﻦ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﺮﺍﻡ سخته
سلام دوستان
میشه راهنماییم کنید چه طوری میتونم وارده بازار کار شم ،
٣ سال المانم ، زبان آلمانیم چندان خوب نیست ولی انگلیسیم خوبه .
کلاس زبان میرم ، ولی میخام کار کنم ، یا دوره ی ببینم که مرتبط با کار باشه ،یا گرفتن کار آسونتر شه .
میشه شرایط اربیت امت رو بگین چجوری، چه مدارکی میخوان ؟
ausbildung هم بخوام برم باید زبانم خوب باشه نه؟؟

سلام نووو جان چرا میترسی.. خیلییییییی خوبه... اصلا نترس... با بیمارستان هماهنگ کن برو بخش زایمانو ببین و بعد ازشون یه سری برگه هایی که لازم داریو بپرس... پاس و ... اینا باید ببری موقع زایمان با خودت... بیمارستان برگه میده که آیا پ ی آ (اپیدورال میخوای یا نه) برو بیمارستانو ببین اونا برات همه چیزو توضیح میدن.... اصلا نترس.. سزارین چیه... زایمان طبیعی خیلی خاطره خوبی میشه برات وقتی همسرت هم کنارته....

من دفعه پیش طبیعی با پ د آ داشتم عالی بود... خیلی خیلی راضیم... این یکیم میخوام همینکارو کنم...
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
طلا جون اگه بریArbeitsamt اونجا راهنماییت میکنن و کمکت میکنن Ausbildungsstelle پیدا کنی... مدارکو نمیدونم چیا میخوان.. ولی عزیزم برای کار پیدا کردن حتما باید زبانت خوب باشه و توی رشته ای که میخوای کار کنی چند جا Praktikum داشته باشی که توی Lebenslauf بنویسی... برای Ausbildung متفاوته.. باید از جایی که میخوای اینکارو کنی بپرسی در چه حدی زبان میخوان....
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
نووو جان با PDA دیگه اونجوری درد نمیکشی که... فقط آخرش یکمی... در کل بیشتر فشارو حس میکنی تا درد... منم کلی بخیه خوردم.. تا 3 روز موقع نشستن اسلو موشن میشدم ولی با راه رفتن و دوش گرفتن و ... هیچ مشکلی نداشتم... ولی شکمت بخیه بخوره برای ایستادن و راه رفتن مشکل داری.. من بچه بودن آپاندیسمو عمل کردم شاید 5 سانته جای عملم ولی موقع پاشدن و راه رفتن خیلی درد کشیدم یادم نمیره هیچ وقت...

دیدن کرایس زال (قسمت زایمان) کاری به نامه دکترت نداده.. زنگ بزن ازشون وقت بگیر که بری و ببینی. اکثر بیمارستانها هم کلاس فشرده زایمان میذارن اونو هم میتونی بری... طب سوزنی و .. از این کارا هم میکنن... برو خیلی خوبه بهت روحیه میده..
اپیدورال یا همون پ د آ بیحسی نخاعیه...

راستی چقدر زمان زایمانمون نزدیک همه.. من الان هفته 31 هستم