2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490753 بازدید | 6289 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام مامانا زایمان طبیعی خیلی مزایا داره اما من سزارین شدم البته چون مشکلاتی داشتم و زود زایمان کردم همون شب راه رفتم البته اولش سخت بود اما خوب زود سرپا شدم بیشتر کارای دخترم انجام میدادم زایمان طبیعی خوبه اگر مجبور شدید سزارین کنید نگران نباشید من خاطرات خوبی ازش دارم. کل بازداریم 9 ماه سختی کشیدم مریض بودم کل زایمانم 20 دقیقه بود کلی کیف کردم روحیه م عالی بود
امیدوارم همه شما بهترین زایمان و داشته باشید
من دو قلب دارم که بیرون از سینم میطپند ❤❤خوشبختی مگه غیر اینه
من از بیهوشی وحشت دارم مامان دخملی.. چون یادمه بچه که بودم بد بهوش اومدم...

خوشحالم که زایمان راحتی داشتی عزیزم.... همیشه سلامت باشی.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
یاسی خواهش میکنم اگه از طریق کار میادی المان حتما از روز اول بیمه هستین و نگران نباشید
میتونی اینترنتی خوبه پیدا کنی ولی زیاد سخت نگیرن
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
maman sam samina توواین گشت و گذارام تو نت فکر کنم بیمه tk رو انتخاب کنیم، خوشبختانه شوشو یه دو سه هفته ای زودتر از ما میره و خونه ر و میگیره وگرنه من که با این حال زیبای پر تهوع همین کارای اینترنتی رو هم بتونم هماهنگ کنم خودش خیلی خوبه.
ممنونم از اطلاعاتت خیالم راحت شد.
Lilypie Pregnancy tickers
یاسی تمام بیمه ها کم و بیش مثل هم هستن من خودم با AOK قرارداد ندارم ولی همه از این بیمه راضی هستن و بیشتر سرویس میگیرن
امید ورام که اینجا بهتون خوش بگذره
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
maman sam samina مرسی عزیزم از اطلاعات .من هم امیدوارم بهم خوب و خوش بگذره تو آلمان.البته چون من زبان آلمانیم خوبه فکر کنم خیلی سریع بتونم خودمو با محیط وفق بدم، حالا بایددرفت و دید . از الان فقط فقط عذای سرما رو گرفتم
Lilypie Pregnancy tickers
سلام... کجایین؟؟؟

اینجا امشب برای اولین بار قراره منفی 1 درجه بشه!! شکمم توی هیچی جا نمیشه.. منظورم کت بیرونه... کلی باید پول بدم حالا برای/7/8 /6 هفته.... زورم میاد
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
خواهش میکنم طلا جون.

برو اداره کار اونجا بهت معرفی میکنن.. میتونی هم از جاهایی که میخوای ausbildung ببینی بپرسی شاید اونها هم اینکارو انجام میدن... البته خیلیهاشون کنار کار عملی باید مدرسه هم بری... همون اداره کار بهتر بهت معرفی میکنه... والا تا اونجا که من میدونم هزینه ایکه نداره تازه حقوق هم بهت میدن... ما توی رادیومون یه Ausbildende داشتیم که 2 هفته در ماه میامد و حدود 300 یورو میگرفت. 2 هفته دیگه هم میرفت مدرسه.