2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490753 بازدید | 6289 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام

مهسا جون از نروژ اطلاعی ندارم.. من از آلمان 100% راضیم.

یاسی جون سوالت چیه؟ بپرس کسی اومد حتما جواب میده.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
خب هیتلر و جنگ یک قسمتی از تاریخشونه و قابل انکار هم نیست. ولی الان که دیگه اصلا اون فضا نیست و واقعا احسنت داره که این مردم چجوری از تاریخشون درس گرفتن و بعد از 70 سال چجوری رشد فکری و فرهنگی کردن... اینکه بعد از 70 سال چه جوری کشورشونو ساختن و الان آلمان یکی از کشورهای برتر دنیاست.

والا من 9 ساله اینجام خیلی خیلی خیلی راضیم... کار هم پیدا میشه منتهی باید تخصص داشت باشی و تخصصت طبق استاندارد اینجا باشه... حالا اینجا یا درس بخونی یا بری کلاسهای تخصصی که میذارن برای رشته های مختلف شرکت کنی...
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سلام به همگی من بعد از یه مدت طولانی اومدم ...

من یه fahradanh�nger خریدم که توی دوسلدورف هست ...به نظرتون چه جوری برم بیارمش که نخوام زیاد پول بلیط بدم ؟؟؟
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
راستی هرکاری می کنم رونیا شبها زود نمیخوابه ...ساعت 12 به بعد میخوابه ..گاه هم مثلا ساعت نه و نیم یا ده میخوابه ساعت 1 چشماش بازهههههه ...بیدار می مونه و گریه میکنه و بازی تا ساعت سه ...واقعا کم آوردم ...روزها هم شاید نیم ساعت تا یک ساعت بخوابه ...

رفتیم از داروخانه قرص براش گرفتیم ..اصلا انگار نه انگارررررررر...
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
من یه خواستگار دارم که تو المان زندگی میکنه سیتیزن المانه .هر از گاهی میاد ایران راستش میگه بیا ازدواج کنیم بریم المان ولی من دودلم خیلی دلم میخواست یه همچین موقعیتی برام پیش بیاد ولی الان راستش یه کم میترسم . من 28 سالمه چقدر طول میکشه زبانشون رو یاد بگیرم ؟ از زندگی اونجا راضی هستی عزیزم ؟ احساس غربت نمیکنی ؟
سلام دوستان

مرسی ساحل گلم... دخملک چطوره؟ عکساشو میبینم ذوق میکنما... جیگری شده برای خودش.

الهام جون بیاد بری توی سایت http://www.bahn.de/p/view/index.shtml مشخصات روزی و ساعتی که میخوای بری بزنی و همینطور شهر مبدا و مقصد... اگر زودتر بخری خودشون آنگبوت دارن.. که از 29 یورو شروع میشه... منتهی زودتر باید بخری.. برای آخر هفته هم که Wochenende Ticket میتونی بگیری که البته فقط با قطار رگیونال میتونی بری.. هر جا که میخوای رفت و برگشت اگر اشتباه نکنم حدود 40 یورو میشه و 5 نفر میتونن باهم یه بلیط استفاده کنن (من الان حدود 3 ساله از این بلیط استفاده نکردم ولی فکر کنم همون قانونه هنوز.. منتهی بپرس).... اگر هم فقط توی استان خودتون سفر میری که بلیطهای استانی هم هستن.
مهسا جون زبانشون والا نمیدونم سخته یا آسون... بالاخره زبان جدیده. من ایران حدود 2 سال زبان خوندم و اومدم میتونستم کاملا ارتباط برقرار کنم.. البته 6 ماه که گذشت از اومدنم دیگه مشکلی نداشتم. چون توی کلاس زبان زبان کتابی یاد میدن نه محاوره اونجوری و خب لهجه های مختلف هم تاثیر داره... بله چیزی شبیه ایلتس هم دارن.... اسمش Test DAAF هست و DSH.