2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490745 بازدید | 6289 پست
انا 88 عزیز شما اول باید دونبال اقامت باشین و بعد زبان و در اخر کار
کار بستگی به سن شما و همسرتون داره
اینجا سن 30 سال دیگه یواش یواش شانس کارش کم میشه
و از همه بدتر روز به روز نیروی جوان وارد کار میشه
باید بیاید و بعداز گذراندن مراحل اولیه بعد به فکر کار باشین چون هیچ برنامه ریزی رو نمیشه از قبل کرد
من هم مرکزی رو نمیشناسم

شما باید اول یک وکیل خوب بگیرید که بتونه راهنمایتون بکنه
بعد تصمیم به مهاجرت بگیرید این بهترین راه هستش
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام یاسی جون
اول مبارکه
دوم چرا ترس ؟ خوب ازوداج کلا استرس داره . اگه این اقا که قراره همسرت بشه رو میشناسی
اصلا نباید بترسی . برات ارزو خوشبختی میکنم و موفقیت
زنگ باش
زود زبان یاد بگیر
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
پاسی جون مبارکه...

خوش بخت بشی عزیزم...

عزیزم اگه با مرد خوبی وصلت میکنی فرقی نداره مقیم کجا باشه حتما کنارش شاد هستی.

من از المان خیلی راضیم...

مامان سام درست میگه زبان حتما یاد بگیر.
موفق باشی
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
مامان دخملی من خوشحالمممممممم و خوشحالم که ان پ د رفت بیرون از مجلس و همینطور آلترناتیو ها رای برای مجلس نیوردن.. هوراااااا
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سلام و متشکر از پاسخ هاتون
اگه لطف کنید این دو تا سوألم نیز پاسخ بدید ممنونتان میشم
١- زدن آتلیه در یکی از شهر های آلمان ( اجاره ی یک مغازه حدوداً چقدره؟ در آمد یک عکاس در آتلیه چقدره؟ آیا اونجا هم مثل ایران آتلیه عکاسی دارند برای عکسهای گوناگونی که تمایل دارند بگیرند یا نه ؟

٢- بازار بورس آلمان به چه صورت هست؟ ( اینجا میتونی بری کارگزاری و عضو آنلاین بشی و خرید و فروشهات رو تو خونه انجام بدی آیا اونجا هم به همین صورت هست و میشه روش حساب باز کنیم
مامان سام البته بعد از اقامت و زبان و یه دوره از عکاسی یا بورس میشه رو درآمد یکی از این دو تا برای زندگی حساب باز کرد؟
متشکرم از پاسختون

انا 88
عزیز شما همه سئوالهایی که میکنید تخصصی و باید حتما بایک وکیل خوب حرف بزندی نه با ما بچه ها
بورس خوب معلومه مثل همه جای اروپا انلاین هم خرید و فروش کنید
عکاسی حتما شما باید یک دوره 3 ساله ببنید که این دوره 3 ساله رو اداره کار زیر 30 سال میده
چون هزینش رو دولت پرداخت میکنه
مگه اینکه دوره دانشگاهی شما ببیندی
اینجا عکاسی زیاده اتلیه هم همینطور کلی دستگاه اتومات در همه جای شهر ها
هزینه مغازه بستگی به کجای شهر باشه و چه شهری متفاوت هست

مامان گلای عزیز سلام ، من یه دختر 5 ساله دارم و دیروز فهمیدم که یه جوجوی دیگه هم تو راه دارم . 3 ماه دیگه یعنی حدودا تو دسامبر قراره برا همیشه بیام آلمان. یه سوال از شماها که آلمان هستید دارم... من تازه زمانی که برسم اونجا باید خودمو بیمه کنم میخوام بدونم تو زمان بارداری بیمه میتونم بشم ( یعنی هزینه های مربدط به زایمان رو بیمه قبول میکنه ) ،، و در ضمن اگه میتونید مخارج حدودی زایمان ووبیمارستان رو بدون بیمه بهم بگید. راستی من قراره تو شهر rheineزندگی کنم
، شماها هیچکدوم اونجاونیستید?
Lilypie Pregnancy tickers
سلام یاسی
بیمه به نوع اقامت شما بستگی داره
دانشجویی یا اینکه مهاجرت
دانشجویی رو من نمیدونم فکر کنم 3 ماه طول میکشه ولی اگه از طرف همسر یا اقامتی میای از روز اول بیمه هستی
هزینه زایمان رو هم نمیدونم چون تمامش رو کامل بیمه میپردازه
و من با شما 111 کیلومتر فاصله دارم