2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490745 بازدید | 6289 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تمشک کوچولو
من 2 بار امینوسنتز انجام دادم فقط دکتر بهم گفت 1 روز استراحت کن و هیچ مشکلی رو هم نداشتم 3 روز بعد هم جواب ازمایش اول رو گرفتم و جنسیت رو 2 هفته طول کشید
انتی بیوتیک هم بهم ندادن
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
برای سرماخوردگی یا اب ریزش بینی هم میشه از قطره لاوندل اویل هم استفاده کرد روی بالشت بچه یک قطره بزنید یا اینکه روی لباسش
البته یک قطره خیلی کمک میکنه
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
ﻣﺎﻣﺎﻥ ﺳﺎﻡ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻋﺰﯾﺰﻡ ﭘﺲ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﻧﺪﺍﺷﺘﯽ ﻋﺰﯾﺰﻡ ﻣﻦ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺷﮑﻤﻢ ﺳﻔﺖ ﺷﺪﻩ ﻭ ﯾﻪ ﮐﻮﭼﻮﻟﻮ ﻧﺎﻓﻢ ﺩﺭﺩ ﻣﯿﮑﻨﻪ .ﺑﻪ ﻣﻨﻢ ﻓﻔﻂ ﺗﻮﺻﯿﻪ ﺍﺳﺘﺮﺍﺣﺖ ﯾﮑﺮﻭﺯﻩ ﮐﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺍﺏ ﺯﯾﺎﺩﻭ ﺍﻧﺘﯿﺒﯿﻮﺗﯿﮏ ﻣﯿﮕﻦ ﻭ ﻋﻔﻮﻧﺖ ﻭ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺍﺩﻡ میترسه
سلام دوستان عزیز
من و همسرم با دو تا بچه قصد زندگی در آلمان رو داریم میخواستم بپرسم هزینه های مدارس و مهدها به چه صورت است
و کارهای فنی ( که مدرک فنی حرفه ای ایران رو داره) اونجا کاربرد داره یا نه
در کل در چه زمینه هایی میشه اونجا کار کرد که الان به فکر مدرکش باشیم که درآمد خوبی داشته باشه
شوهرم ساختمان سازی انجام میده و پروژه های زیادی اینجا انجام داده
اونجا به چه صورت هست ؟؟
مدرک عکاسی و آشپزی فنی حرفه ای کاربردداره؟؟
مرسی از پاسختون

تمشک کوچولو
بله عزیز من سر هردو بچه هام انجام دادم و فقط یک روز استراحت کردم بدون هیچ دارویی

استرس به خودت راه نده و فکر هم نکن با خیال راحت
دکتر بهم گفت احتمال عفونت 1% هست
انا 88
سئوال اول
دررابطه با مدرسه و مهد اینجا مدرسه مجانی ولی مهد شهر ها با هم شرایطشون فرق میکننه بعضی ها میگیرن و بعضی ها نه
و اون هم اگه بگیرن بستگی به درامد داره که خیلی زیاد نیست مثلا اگه سالیانه درامد شما زیز 30000 یورو باشه تقریبا 50 یورو در ماه میگیرن
سئوال دوم
کارهای فنی و حرفه ای هم هست ولی اگه مال ایران رو قبول کنن باید 6 ماه یک دوره در رابطه با اون کار دید و بعد تایید میکنن
سئوال سوم
بعداز 3 مرحله زبان . اقامت . اجازه کار میتونید فکر کنید که چه کاری رو میتونید انجام بدین
که بعد پول مهمه که نصبت به اون کار باید سرمایه گزاری کنید
سئوال چهارم
ساختمان سازی باید حتما تحصیلات دانشگاهی داشته باشین
تعمیرات ساختمان بد نیست اون هم شانسش خیلی کمه چون سیستم اصلا به ایران نمیخوره
چون باید تمام مواد رو بشناسی و بدونی کجا باید ارزون تهیه کنی
بعد کارگر بسیار گرونه که باز برای اون باید یک راه حل پیدا کرد از نیروی خارجی استفاده میشه
که اون هم باید زبان بلد باشی و اشنا داشته باشی

هر مدرکی که داشته باشی حتی پرفسور باید اینجا امتحان بدی و یک دوره بگزونی