2821
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490711 بازدید | 6289 پست
پارمیدا جون ممنونم از جوابت

شرایط برای گرفتن پاس المانی چیه??

اینی که میگن 5 سال اجازه نداری بیای ایران در چه صورته و در مورد چه کساییه???
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم اونایی که درخواست پناهندگی میدن دیگه هیچ وقت حق ندارن برگردن کشورشون.. چون حتما توی کشور خودشون جونشون در خطر بوده که اومدن درخواس دادن.... منتهی بعد از چندین سال که پناهنده شدن و بعدش پاس پناهندگیشون به پاس معمولی آلمانی تبدیل شد دیگه میتونن برن. ...

برای پاس آلمانی باید زبان بلد باشی.. کار داشته باشی (کار دائم) باید یه چیزهایی در مورد سیاست و جغرافی آلمان بدونی و همسرت هم پاس آلمانی داشته باشه.. اونوقت از زمان ورودت 3 سال بعد میتونی درخواست اقامت دائم بدی و بعد از اقامت دائم میتونی درخواست پاس بدی فکر کنم و اگر همسرت پاس آلمانی نداشته باشه فکر کنما بعد از 7 سال باید کار دائم داشته باشه و درامد خوب بعد مثل اینکه میتونین درخواست پاس بدین.... ولی مطمئن نیستم..
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
عزیزم ایشالله هرچی خیره برات پیش بیاد

بچه ها یه سوال

هوای آلمان چطوره؟ همیشه ابریه?? شرجیه مثل شمال??

مثلا از این هواهاییه که رطوبتشون زیاده و موهامون فر میشه ????
عزیزم ایشالله هرچی خیره برات پیش بیاد

بچه ها یه سوال

هوای آلمان چطوره؟ همیشه ابریه?? شرجیه مثل شمال??

مثلا از این هواهاییه که رطوبتشون زیاده و موهامون فر میشه ????
مهنوس
هوای المان خوب از شمال تا جنوب زیاد تفاوت دما نداره شاید تفاوت دما 10 درجه هم نشه
بهار همیشه هوا خوبه ولی مثلا امسال در 120 سال گذشته همچین سرمایی نبود
تابستان خوب شاید 6 هفته تابستان باشه البته نه گرمای 40 درجه ایران هوای خوبیه
پاییز بارندگی زیاده
زمستان هم خوب باز بستگی داره کجای المان باشی جنوب خیلی سرده

این نوشته های من در رابطه با اب و هوا باز بستگی به کجای المان میخوای زندگی کنی
هواش مرطوبه
ولی مثلا اگه هابورگ یا نرمن هافن زندگی کنی رطوبتش خیلی بالاست

تازه انقدر شامپوهای خوبی وجود داره که اون وز گرفته میشه هههههههههههه
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
سلام بچه ها .شما مطمئن هستید که برای اقامت دائم احتیاجی به هیچ امتحانی نیست،من ٤،٥ ساله اینجام،شوهرم هم آلمانی،به من میگه برای اقامت دائم هم باید زبان خیلی خوب باشه،نمیدونم این هم قانون جدیده از شانس من ،یا اینکه اشتباه میکنه،١ ماه دیگه وقت دارم که برم برای تمدید اقامت.
ماریکو الان اقامت دائم نداری؟ زبانت در چه حده مگه؟ من الان قوانین جدید رو نمیدونم ولی میدونم واسه اقامت دائم باید زبانت در حد نسبتا متوسطی باشه... اگه زبان بلد نباشی اقامت دائم نمیدن...
yesterday you said tomorrow....just do it
سلام سلام دوست جونا .

ماریکو جان مثه منی منم 5 سالو خورده اینجام منم زبانم زیاد خوب نیست در حد نیازهای خودم میدونم بگم .

منم نه کلاس رفتم یه بار 3ماهه رفتم دیگه ادامه ندادم چون حامله شدم .
وقتی اونجا بودم یه چندتا سوال اسون المانی از من پرسید که یکیشو خوب متوجه نشدم .

ولی بالاخر داد بهم اقامت دائمی دیگه تو پاست نمیخوره کارت بهت میدن دی.
.
مرسی ملودی جان،نه هنوز اقامت دائم ندارم،ماهه دیگه وقت دارم برم اوسلاندربهورد ،ببینم چی میگن .وقتی خواستم بیام اینجا گوته امتحان زبان دادم که همون باراول قبول شدم،البته من ١٨ سال قبلش فقط ٤ ترم زبان خونده بودم،اما خوب بود.بعد از اینکه امدم میخواستم برام کلاس که زبان بخونم ،اما حامله شدم و دورانه برداری سختی داشتم،بعده زایمانم از فرانکفورت امدیم حومه فرانکفورت با بچه کوچیک و تنهایی به هیچ کاری نمیرسم،که الان دخترم میره مهد،البته تا ظهر ،حالا کلی کار دارم،اقامت،زبان،پاس آلمانی و گواهی نامه رانندگی ،گیج شدم نمیدونم از کجا شروع کنم.