2821
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490711 بازدید | 6289 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام روکسانا جون.اگر اشتباه نکنم من و تو در یک مساله دیگه هم با همدیگر شریکیم.من نوشتنم بهتر از حرف زدنمه ،وقتی میخونم ، بیشترشو میفهمم ،مگر اینکه خیلی پیشرفته باشه ،یکی دیگه هم این حرفه تعریفشه .
بیا با هم آلمانی یاد بگیریم
سلام دوستان

پارمیدا جان ...خواهش میکنم....

فکر نکنم برای پاس آلمانی مجبور باشی این کلاس رو بری ها... من که اصلا این دوره انتگراسیون رو نرفتم.... همون دفعه اول که اومده بودم آلمان اول اقامت سه ساله و بعدا اقامت دائم گرفتم .....برای پاس یکم دیر اقدام کردم ...تازه پارسال مدارکم رو فرستادم.... ولی اصلا این Integrationskurs رو نرفتم... فقط اون امتحان آینبورگرونگز تست رو دادم....

ماریکو... نگران نباش...همه چی درست میشه...کاش گواهینامه رو همون اول کار میگرفتی...من پام رسید آلمان اول رفتم گواهینامه گرفتم....ولی من برخلاف پارمیدا گواهینامه ایرانیم رو مجبور شدم بهشون بدم چون گفتند نمیشه یک نفر دو تا گواهینامه داشته باشه....!!!!

من پارسال یه کلوپ آموزش زبان آلمانی زدم...از بس تعداد مشتاقان زیاد بود که کلوپ رو بستم رفت پی کارش...

yesterday you said tomorrow....just do it
ملودی

برای شما یک نامه میفرستن و مدارک میخوان که یکیش مدرک زبان هستش

بعد برای چی از شما گواهینامتون رو گرفتن شاید البته شهر شما اینجوری باشه

من که ندادم اصال نخواستن و دوستانم رو همینطور
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
ماریکو

وقتی تقاضای اقامت دائم میکنی
به شما یک ترمین میدن
یک امتحان تست زنی البته شوهرت هم میتونه کنارت باشه سئوالهای خیلی مسخره ولی چند صفحه ای هست
شرایت بعدی
هیچ پولی بعنوان کمک از جایی نباید بگیرید

ولی برای پاس المانی احتیاچ به کار نیست
ولی باید حتما امتحان بدی
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
به نظر من اونجا بیشتر به شانسه که اقامت دائم بدن یکی از داداشای من 5 سال اونجاست ولی اقامت نگرفته ولی اون یکی دیگه بعد4 ماه از رفتنش اقامت گرفت هردوتاشون باهم رفته بودن تازه خانم داداش دیگم بعداز 6 پاس آلمانی بهش دادن داداش 6 سال اونجاست فقط بخاطر خانمش اقامت گرفته
خواهر وداداش کوچیکم با اینکه زیر سن قانونین از شهریور پارسال رفتن همین ماه پیش مصاحبشون بود
ماریکو جون ایشالا که تو هم جزو خوش شانسا باشی اقامت بگیری
خدای بزرگ
خدای خورشید پشت کوه
خدای دقایق شاد و غمگین
مرا یاری ده تا امید را چاره ساز نا امیدی هایم سازم که تو بزرگی و امید بخش
آمین
مامان سام سامینا....فکر کنم منظورم رو متوجه نشدی....من نگفتم برای اقامت دائم و پاس آلمانی گواهینامه ام رو گرفتند!!!

کلا داشتم در مورد گواهینامه رانندگی صحبت میکردم...من اینجا گواهینامه رانندگی آلمانیم رو که گرفتم بهم گفتند باید گواهینامه ایرانیم رو پس بدم.... چون من به دلیل داشتن گواهینامه ایرانی مجبور نبودم مثل بقیه مبتدی ها کل کلاسهای عملی رو شرکت کنم به همین دلیل به نفعم شد....هرچند تو ایران باید برم یه بار دیگه درخواست گواهینامه بدم
سلام بچه ها .

مرسی از همتون.

ملودی جان،همونطوری که گفتم وقتی امدم ،فوری باردار شدم و دوران سختی بود برام،دخترم هم عجله داشت زودتر به دنیا آمد،بعد هم اسباب کشی و ... به هیچ کاری نرسیدم.تا پارسال با گواهی بین ا لمللی رانندگی میکردم که دیگه قبول ندارند ،حالا چون دخترم میره مهد کمی وقت دارم و کلی کار.

چه مدت طول میکشه تا کارت ا قامت دایم را بدن؟چون اکتبر میخوام برم ایران .

مامان سام سامینا ،مرسی از جوابتون ..

ملودی جان یادمه کلوپ زبان آلمانی زده بودی چون تایید نشده بودم نتونستم بیام ،اما تو لیست مورد علا قم بود،چند وقت پیش امدم ببینم دیدم نیست
ماریکو جان.... الان که بچه مهد میره از صبح تا ظهر کلی کار میتونی بکنی...نگران نباش....با برنامه ریزی به همه کار میرسی... اقامت دائم خیلی طول نمیکشه اگه مشکلی نداشته باشی....تا اکتبر هم که حالا خیلی مونده ....به احتمال خیلی زیاد تا اون موقع اقامت دائمت رو گرفتی....

کارهایی که باید انجام بدی رو بنویس و برای خودت اولویت بندی کن... قرار نیست یهو همه کار رو باهم انجام بدی...خورد خورد هر روز یه بخش کوچکی رو انجام بده.... گواهینامه رانندگی هم ترس نداره فقط برخلاف ایران که بیشتر مهارت رانندگی براشون مهمه ، اینجا خیلی به قوانین راهنمایی رانندگی اهمیت میدن.... ... بوگن های امتحان آیین نامه رو میتونی از تو نت پیدا کنی.... حتی آنلاین هم تست بزنی و خودت رو بسنجی....بذار بگردم ببینم میتونم پیداشون کنم....