2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489052 بازدید | 6289 پست
وایییی تهرانو جمع کردن؟؟؟ کجا بردن؟؟

من مولوی هم رفتم بــــــــــــــــد نبود... تخت داشت و موزیک زنده (13 بدر 4 سال پیش) ولی غذای تهران بهتر بود...

قصر کجاست؟

من بارداری قبلیم که خیلی حالم خوب بود و اصلا ویار نداشتم.. اینبار فقط خستم و گرسنه ولی حالم خوبه کلی هم میخورم بزودی اندازه فیل میشم... ههههه

من مدرک بی 2 را دارم ...
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بچه ها

به سوال دارم

من اگه شوهرم اقامت المانو داشته باشه بعدا من و پسرم با ویزای پیوست به خانواده بریم پیشش

آیا باید من و پسرم 5 سال کامل آلمان بمونیم تا بهمون اقامت بدن???

یا میتونیم هر موقع که دلمون خواست بیایم ایران ????

ممنون میشم اگه جوابمون بدین
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
مهنوش جان اگر قانونی رفته باشین آره عزیزم چرا نتونی؟ ویازی پیوست به خانواده که میگیری میری اونجا تبدیلش میکنی به اقامت موقت.. سالی 1 بار اقامتتو باید تمدید کنی و اجازه هم داری به خارج از آلمان سفر کنی.. فقط بیشتر از 6 ماه اجازه نداری بمونی....

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد