2821
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490711 بازدید | 6289 پست
ماریکو جان تو این سایت میتونی به صورت آنلاین خودت رو محک بزنی...البته همه سوالها نیست ولی هر بار که بخوای تست بزنی سوالها عوض میشه...هر روز هفت هشت بار تست بزن.... بعد از مدتی دیگه کم کم یاد میگیری...اگه بتونی فراگه بوگن ها رو تهیه کنی که چه بهتر...ولی سعی کن نخری ...اگه کسی داره ازش قرض بگیر...ارزش نداره بخری....

http://fuehrerschein.sueddeutsche.de/main/quiz
yesterday you said tomorrow....just do it

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام دوستانی که در المان هستید
یه سوال ازتون دارم
یکی از دوستان من در المان میگه با 35000 یورو میتونه یه عقد صوری کسی دربیاره یه خانم رو و اقامت دائمش رو بگیره
و اینکه اون شخص باید به المان بره و در اونجا عقد بشن
این مسئله صحت داره؟
ممنونتونم

سلام دلا جون،من خودمو مثال میزنم برات ،شوهر من آلمانی است ،من حدوده ٤،٥ ساله که ا ینجام هنوز اقامت دائم ندارم،باید ٥ سال بگذره .در ضمن بخواهد بیاد آلمان باید بره گوته امتحان زبان بده ،اگه قبول نشه بهش ویزا نمیدن،یعنی باید زبان آلمانی هم تا حدودی بلد باشه.
سلام دوستان
خوبین
میشه به من کمک کنین
من شدیدا نیاز به حساب پی پال دارم اما توی ایران نمیتونم باز کنم چون آی پی مشخض میشه
و نمیتونم به شرکت های اینجا اعتماد کنم

میشه یکی زحمتشو برام بکشه و یه حساب پی پال برام باز کنه و مشخصات و بده بهم ؟

منتظر پی ام هاتون هستم
maahe_noghrei@yahoo.com

دلا جون 35 هزارتا پول کمی نیست یه چیزی حدود 170 میلیون میشه و خیلی زیاده یکی از دوستای من سوئد زندگی

میکنه همین پیشنهاد بهم داد گفت هزینش حدود 30 میلیون میشه یکسال هم نهایتا طول میکشه که منو قانونی ببره

قبول نکردم چون بعدش باید سوئد بمونم

بعدش هم اصلا نیازی نیست بری اونجا عقد کنید فقط از اینجا یه عقدنامه

میخاد و حتی اگه اون آقا آلمانی الاصل هم باشه باید زبان هم تا حدودی بلد باشی واسه امتحان گوته

تومیتونی از ایران هوایی بری فکر میکنم 50 60 تومن میبرن اونجا هم میتونی یه وکیل خوب بگیری که راهنماییت کنه

واسه گرفتن اقامت این کمی مشکله ولی بنظر من بهتره از اینیه که دوستت گفته
خدای بزرگ
خدای خورشید پشت کوه
خدای دقایق شاد و غمگین
مرا یاری ده تا امید را چاره ساز نا امیدی هایم سازم که تو بزرگی و امید بخش
آمین
سلام سلام دوست جونا خوبین ؟؟

مامان سام سامینا جون خوبیی کجایین ؟؟ دلم واستون ذریده خخخ .

راستی مامان سام و سامینا ملودی راست میگه در مورد گواهینامه هم منم پرسیدم که وقتی گواهینامه ایرانیتو میدی در عوضش لازم نیست دوره عملی رو بگذرونی چون بلدی فقط امتحان تئوری میدی . اینو هم خود اون اداره گواهینامه بهمون گفت.
فقط باید ببرم ترجمش کنممم دی .

ماریکو جان هه هه اره دیگه ما اینجوریم ولی عزیزم من 1 سالونیمه حدودا پاس دائمی گرفتم . یعنی درست موقعی که اعتبار گذرنامم تموم شد که مجبور شدم دوباره برم اقامت وقتی رفتم اونجا دیدم هه قانونش عوض شده یه چندتا سوال کردو شوهرمم هم باهام بود . بعدش دیگه گفتن آخر ماهه بعدی کارتم حاضر میشه پاسپوردم بی مهره موند خخخخ /
.
سلام رکسانا خانوم
خوبی سلامتی والا تو اسمونا دونبالت میگشتم اینجا پیدات کردم
عزیز من درگیر رنگ و لامینات خونه مامانم بودم البته شنبه دیگه اسباب کشی میکنه
سام هم الرزی شدید شد که هفته دیگه 16 باید تست خون الرزی بدیم ببینم به چی حساسیت داشت
البته خودم میدونم از ایران برامون کلوچه نوشین اوردن و بهش دادم

گواهی نامه
عزیز ایالتها با هم فرق میکنه
و من که ندادم و اصلا گفتم این مدرک مال ایرانه و بدرد ما هیچ نمیخوره
دوره عملی یا شهر خیلی رانندگی با ایران فرق میکنه راستش اصلا مثل ایران نیست ولی خوب بگذریم

حتما با هم تماس بگیریم مامانم اسباب کشی کرد و جا افتاد بهت میگم با دانی چند روزی بیاین اینجا
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
سلام دوستان
اقامت دائم که نه امتحان زبان داره نه هیچی چقدر سخت میگیرید وقتی رمانش بشه مدارک کارتو میبری اقامت دائم میگیری که الان یه کارت شده همین و بس

برای پاس المانی اصلا نیازی به هیچ کلاسی نیست برای درخواست پاس مهم داشتن مدرک اخرشه که b1 هستش چه کلاس رفته باشی چه نرفته باشی
این مدرک رو بدون کلاس هم میشه گرفت با دادن امتحانش فقط
در مورد گواهی نامه
اصلا گواهی نامه ایران هیچ به درد اینجا نمیخوره
یه زمانی از زمان اولین ورود به المان شش ماه اعتبار داشت که الان اون قانون هم برداشتم
کلا بی خیال گواهی نامه ایرانی بشید