2821
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490711 بازدید | 6289 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

Salam mariko jan
Azizam man vhs kelas raftam
Boro be site www.telc.net
Inja nemone soalaye b1 ro dare
Az ma ham az telc emtehan gereftan .
Movafagh bashi azizam .
آزارم میدهد دیدن آن منظره ای که مادری کودکش را سیلی می زند ولی کودک باز هم دامانش را رها نمی کند...کجاست آن قاضی تا حکم کندکه سرچشمه محبت مادراست یاکودک؟
 Pregnancy Ticker
سلام من ایران زندگی میکنم ولی خواهرم المان زندگی میکنه برای چندماه امده ایران چندتا سوال داشت که گفت از شما بپرسم بچه ازچند ماهگی غذاهای کمکی رو شروع میکنه و اینکه با چه غذاهایی شروع میشه و یه سوال دیگه ای که داشت این بود که شما خودتون غذاها رو درست میکردین یا از غذاهای کمکی اماده استفاده میکردن لطفا اگر از غذاهای اماده استفاده میکردن نامش رو هم برام بنویسین لطفا طرز تهیه غذای کمکی رو هم برام بنویسید ببخشید خیلی سوال پرسیدم ممنون
خورشید
از پایان 4 ماهگی غذای کمکی رو در المان شروع میکنن
من اولش از غذای اماده شروع کردم و از 5 ماهگی هم خودم میپختم هم میخریدم
مارک HIPP
اول باید با هویچ و سیب زمینی شروع کرد و یواش یواش سبزیجات یگه
میتونی دستورش رو هم در گوگل سرج کنی
پودر های اماده همه مارکی هست اونها هم برای میان وعده به نوزاد داده میشه که با اب مخلوط میکنن
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
سلام خورشید جان همون طوری که مامان سام گفتن،البته دکتر دخترم گفت ،با کمی موز شروع کنم و میوه پخته مثل سیب و گلابی به صورت کمپوت البته بدون شکر و سیب زمینی آب پز و هویج آبپز ،فرنی ،و سوپ ،غذای آماده همین هیپ را من بعضی وقتها پوره میوشو دادم .
سلام دوستان
بعد از ازدواج در آلمان با یه آلمانی که من خودم با ویزای توربستی برم آلمان و اونجا با یه آلمانی ازدواج کنم میتونم بیام ایران و برم یا باید اونجا بمونم
یه وکیل برای اقامت کسی میشناسه بهم معرفی کنه؟
دلا 2012
سئوال فیلسوفانه ای کردی
سئوال اول
شما میتونی با یک المانی ازدواج کنی کلی باید مدارک بدین به شهرداری وبعد وقت عقدبگیرید
وقتی عقد شدین
بیشتر اداره اقامت ها به شما میگن باید برگردین ایران و از ایران مثل بقیه بچه هایی که از ایران عقد میکنن و میان المان
درست همون شرایط رو پشت سر بزارین
و اگه وکیل خوب داشته باشین احتمال اینکه شما رو قبول کنن و بر نگردونن هم هست
زمانی که اقامت گرفتین شما هر موقع که دوست دارین میتونید بیاید ایران و برگردین
وکیل هم من یکی خوب ولی المانی سراغ دارم که متخصص در اقامت هسش
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
سلام ذوستان
شوهر من پذیرش از یکی از دانشگاههای برلین گرفته و برای گرفتن ویزای تحصیلی اقدام کردیم . دیروز سفارت مصاحبه داشتیم و مدارکون رو گرفتن و هیچ نکته خاص و یا ایرادی نگرفتن به احتمال زیاد ویزا ی تحصیلی میدن و باید بیاییم برلین. ولی من خیلی نگران هستم چون یه دوقلو 4.5 ساله دارم و نمیدونم وضعیت اونها چی میشه . اگه تا 6 ما دیگه ما بیاییم آلمان اینها باید مهد برن یا مدرسه . مهد رایگان هست یا باید پول بدیم و اینکه هزینه اش چقدره ؟ شوهرم امروز میگفت براشون معلم آلمانی بگیریم تا قبل رفتن یه مقدرا یاد بگیرن به نظر شما لازمه یا اینکع از بدو ورود میتونن ارتباز برقرار کنن مممنون میشم یه کم راهنمایی کنید تا از این نگرانی در بیام البته من یه سری سوال رو هزینه ها ی زندگی هم دارم
دوستان المان میتونم یه سوال بپرسم؟

اگه کسی با مردی که پاسپورت المانی داره ازدواج کنه در چه صورتی میتونه پاسپورت المان رو بگیره؟ برای اقامت میدونم به راحتی میتونه پیوست به خانواده بگیره ولی برای پاسپورت چی؟
دلا 2012
راستش من قیمتش رو نمیدونم ولی خیلی با انصاف هستش و اگه کاری رو بدون راهی نداره بهت میگه دونبالش نرو
من برات فرداشب تلفنش رو ایمیل میکنم
این وکیل د رشهر دورتمند هستش
تلفن خودم رو همراه تلفن وکیل میفرستم