2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489053 بازدید | 6289 پست
سلام به همه دوستان
baby joon,amiitiss
خوش اومدین
راستی آمیتیس جون
منم یه دوستی داشتم تو هامبورگ
خانومه ترک بود و آقاهه شیرازی
اسم اقاهه هم مهدی بود
شما احتمالا اونا که نیستین؟ ها؟
**** سکوت، گاهی بهترین تحقــــیر است...! ****

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی ایزابل جون ...من کلا کامل درد زایمان طبیعی را کشیدم و همه چی خوب بود اما سر نینی پایین نیومد آخرش هم دیگه از حال رفتم و دکتر اومد تشخیص داد که باید سزارین بشم ..
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
مامان سام و سامینا جون الهی من بمیرم بیا برو دکترر راستش من امروز رفتمم دکتر دیگه داشتم خفه میشدمم .

گفتن که تو ریه هام چرک کرده یکمی ویروس توش مونده گفته اگه تا 2 شنبه بدتر شدم دوباره برم . فک کن 2تا نسخه داد که یکیش ضد سرفه بود اون یکی هم سرفه با خلط بود منم ضد سرفه انتخاب کردم اون یکی دیگه رو نخریدم چون گلوم زخمه نمیکشم دوباره سرفه کنممم... دی

تا خوب نشی نمیام پیشت هاااا..... زود خوب شو .
.
ایزابل جون به نظرم طبیعی که بهتره من سزارین بودم خیلی اذیت شدم دوروز فقط توی بیمارستان گریه میکردم ....خیلی بعدش درد داشتم نمی تونستم به دخترم برسم اما یه خانمی توی اتاقم بود که طبیعی زایمان کرده بود خیلی راحت بود...

مامان سام وسامینا جون و رکسانا جون انشاالله زودتر خوب بشید .
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .