سلام به همگی من ازالمان هستم من تازه در این سایت عضو شدم البته درطول حاملگیم مطالعه می کردم ولی هیچوقت وقت نداشتم که بخوام عضو بشم خوشحال می شم با شماها اشنا بشم
سلام به همه دوستان baby joon,amiitiss خوش اومدین راستی آمیتیس جون منم یه دوستی داشتم تو هامبورگ خانومه ترک بود و آقاهه شیرازی اسم اقاهه هم مهدی بود شما احتمالا اونا که نیستین؟ ها؟
مرسی ایزابل جون ...من کلا کامل درد زایمان طبیعی را کشیدم و همه چی خوب بود اما سر نینی پایین نیومد آخرش هم دیگه از حال رفتم و دکتر اومد تشخیص داد که باید سزارین بشم ..
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
مامان سام و سامینا جون الهی من بمیرم بیا برو دکترر راستش من امروز رفتمم دکتر دیگه داشتم خفه میشدمم .
گفتن که تو ریه هام چرک کرده یکمی ویروس توش مونده گفته اگه تا 2 شنبه بدتر شدم دوباره برم . فک کن 2تا نسخه داد که یکیش ضد سرفه بود اون یکی هم سرفه با خلط بود منم ضد سرفه انتخاب کردم اون یکی دیگه رو نخریدم چون گلوم زخمه نمیکشم دوباره سرفه کنممم... دی
ایزابل جون به نظرم طبیعی که بهتره من سزارین بودم خیلی اذیت شدم دوروز فقط توی بیمارستان گریه میکردم ....خیلی بعدش درد داشتم نمی تونستم به دخترم برسم اما یه خانمی توی اتاقم بود که طبیعی زایمان کرده بود خیلی راحت بود...
مامان سام وسامینا جون و رکسانا جون انشاالله زودتر خوب بشید .
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .