2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489053 بازدید | 6289 پست
ساحل جان طبیعی خوبه البته اگه با اپیدورال باشه ایشالا رسیدم با دکتر صحبت میکنم اگه اپیدورال کنن منم طبیعی زایمان میکنم باید ببینم چی پیش میاد راستی شما کدوم شهری؟
اگر خدا آرزویی در دلت انداخت بدان توان رسیدن به آن را در تو دیده ...

ایزابل جون انقدرها هم که میگن طبیعی دردش وحشتناک نیست ...من شنیدم اپیدورال کمی زایمان را طولانی تر میکنه و اگه سابقه سردرد داشته باشی زیاد جالب نیست ...انشاالله که زایمان راحتی داشته باشی عزیزم ...

من گوتینگن هستم
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی ساحل جونم کاشکی تو هامبورگ بودی البته منم هنوز نیومدم یکشنبه میرم دنباله بلیط نزدیکترین تاریخو اکی میکنم

سلام سلام ،،میبینم که هیچ کس سراغی از ما نمیگیره ؟؟ گریهه به صدای بلند.......isabel جان من هامبورگ هستم همینجا هم زایمان کردم سوالی یا کاری داشتی بگو عزیز.
زیاد رو ادم ها حساب باز نکن....یه روز با امضای خودت حسابت رو خالی میکنن...!
اینجا ساعت 22:55
آزارم میدهد دیدن آن منظره ای که مادری کودکش را سیلی می زند ولی کودک باز هم دامانش را رها نمی کند...کجاست آن قاضی تا حکم کندکه سرچشمه محبت مادراست یاکودک؟
 Pregnancy Ticker
بستگی داره سطح زندگیتون و سلیقه زندگی‌ و کارتون اینجا چی‌ باشه

ولی‌ همه جور آدمی‌ می‌تونه زندگی‌ کنه با هر سطح در آمدی

دیگه هر جا سختی‌های خودشو داره دیگه
آزارم میدهد دیدن آن منظره ای که مادری کودکش را سیلی می زند ولی کودک باز هم دامانش را رها نمی کند...کجاست آن قاضی تا حکم کندکه سرچشمه محبت مادراست یاکودک؟
 Pregnancy Ticker
ملیکا جون مرسی عزیزم از لطفت من اینروزا فقط راجبه زایمان سوال دارم اخه هفته ۳۳ هستم این هفته هم پرواز کنم میه ۳۴ ینی تا میرسم باید کارامو برای زایمان درست کنم از خیلی بچه ها اینجا راجبه سزارینه اختیاری تو المان سوال کردم لطفا شما هم اگه چیزی میدونی بگو که ایا میشه به اختیاره خودم سزارین کنم یا نه مرسی گلم از لطفت

رکسانا جان ممنون