سلام به همگی من ازالمان هستم من تازه در این سایت عضو شدم البته درطول حاملگیم مطالعه می کردم ولی هیچوقت وقت نداشتم که بخوام عضو بشم خوشحال می شم با شماها اشنا بشم
ساحل جان طبیعی خوبه البته اگه با اپیدورال باشه ایشالا رسیدم با دکتر صحبت میکنم اگه اپیدورال کنن منم طبیعی زایمان میکنم باید ببینم چی پیش میاد راستی شما کدوم شهری؟
اگر خدا آرزویی در دلت انداخت بدان توان رسیدن به آن را در تو دیده ...
ایزابل جون انقدرها هم که میگن طبیعی دردش وحشتناک نیست ...من شنیدم اپیدورال کمی زایمان را طولانی تر میکنه و اگه سابقه سردرد داشته باشی زیاد جالب نیست ...انشاالله که زایمان راحتی داشته باشی عزیزم ...
من گوتینگن هستم
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
سلام سلام ،،میبینم که هیچ کس سراغی از ما نمیگیره ؟؟ گریهه به صدای بلند.......isabel جان من هامبورگ هستم همینجا هم زایمان کردم سوالی یا کاری داشتی بگو عزیز.
زیاد رو ادم ها حساب باز نکن....یه روز با امضای خودت حسابت رو خالی میکنن...!
آزارم میدهد دیدن آن منظره ای که مادری کودکش را سیلی می زند ولی کودک باز هم دامانش را رها نمی کند...کجاست آن قاضی تا حکم کندکه سرچشمه محبت مادراست یاکودک؟
آزارم میدهد دیدن آن منظره ای که مادری کودکش را سیلی می زند ولی کودک باز هم دامانش را رها نمی کند...کجاست آن قاضی تا حکم کندکه سرچشمه محبت مادراست یاکودک؟
بستگی داره سطح زندگیتون و سلیقه زندگی و کارتون اینجا چی باشه
ولی همه جور آدمی میتونه زندگی کنه با هر سطح در آمدی
دیگه هر جا سختیهای خودشو داره دیگه
ملیکا جون مرسی عزیزم از لطفت من اینروزا فقط راجبه زایمان سوال دارم اخه هفته ۳۳ هستم این هفته هم پرواز کنم میه ۳۴ ینی تا میرسم باید کارامو برای زایمان درست کنم از خیلی بچه ها اینجا راجبه سزارینه اختیاری تو المان سوال کردم لطفا شما هم اگه چیزی میدونی بگو که ایا میشه به اختیاره خودم سزارین کنم یا نه مرسی گلم از لطفت
رکسانا جان ممنون
اگر خدا آرزویی در دلت انداخت بدان توان رسیدن به آن را در تو دیده ...