2821
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490690 بازدید | 6289 پست
بهاران جان بستگی داره کسی که میخوای سوغاتی براش بیاری از چی خوشش میاد و چی میپسنده؟ من خودم به شخصه همیشه وقتی کسی از ایران میاد البته از آشناهای نزدیک بهش میگم که برام لواشک خونگی و تمیز بیاره. چون من خیلی لواشک دوست دارم. یکی هم زعفران و هیچ چیزه دیگه ای به دردم نمیخوره. لواشکم اینجا هست ولی همش کارخونه ایه و شیرین.
یعنی چون اینجا همه چی هست واقعا هرکی از آدم میپرسه چی برات بیارم آدم میمونه واقعا هرچی هم قسم و آیه که هیچی نمیخوام بالاخره واسه اینکه دست خالی نباشن (امان از این رسم ما ایرانیها) بالاخره زحمت میکشن و یه چیزایی میارن که واقعا به درد آدم نمیخوره و من به شخصه کلی عذاب وجدان میگیرم چون میدونم بالاخره وقت گذاشتن و هزینه کردن رفتن تهیه کردن.
پس بهتره واقعا از خودشون بپرسی و خواهش کنی بدون رودربایستی بگن که چی احتیاج دارن.
بازم این نظر من بود چون واقعا نظرها خیلی متفاوته
سلام خانوما
یه سوال دارم از خانومایی که آلمان هستید..... شامپو Schauma محصول شوارتزکف توی آلمان نسبت به شامپوهای دیگه کیفیتش چطوره؟ و اگه قیمتش رو هم میدونید ممنون میشم بگید
CafeMom Tickers پسر گلم 92/10/5 به دنیا آمد. خدایا شکرت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام دوستای خوبم
شوهر من واسه ی مامورت 2 هفته داره میاد المان بلیط ش برای 3 بامداد دوشنبه به مقصد فرانکفورته . همش میگه چی بخرم برات منم نمیدونم .چندتا سوال داشتم .اول اینکه درسته اینجا تو فرودگاه هزینه ی مالیات رو برای توریستها از خریدها کم میکنن؟. . برای سوغات واسه ی دوستا نمیخواد هزینش زیاد بشه شما واسه ی کسایی که درجه یک نیستن چی میخرید خوراکی و شکلات هم باشه اشکال نداره فقط مارک و حدود قیمتش رو اگه میشه بهم بگید .
سوال بعدیم این که لپ تاپ خوب ازونجا میصرفه بگیریم؟
چه مارکی باشه خوبه؟ و حدود قیمتش؟
خودم یه پسر 4ر ساله دارم یه نی نی هم تو راه که یک ماه دیگه به دنیا میاد لباس واسه ی ما کجا بره بگیره خوب و شیک و مناسبه؟

ببخشید خیلی سوال کردم شما هر کدوم که میتونید جواب بدید
می گن با هرکی دوست بشی شکل و فرم اونو می گیری فکرشو بکن…

اگه با خدا دوست بشی ، چه زیبا شکل می گیری . . .
سارا
اول مالیات
از هر فوشگاهی که خرید میکنه باید کاغذ خریدش رو نگه داره و دو سه روز قبل از امدن بره و بگه تکس فری میخوام کاغذ خرید البته همراه پاسپورتش بهش تقریبا 10 درصد مالیات رو پس میدن باید کمی زودتر بره فرودگاه و قبل از اینکه بارش رو تحویل بده بره پیش پلیس و کاغذها رو همراه بلیط بده و اونا مهر کنن بعد بارش رو تحویل میده و میره یک قسمتی که بهش پول رو پس میدن که نرمال تو روزنامه فروشی
بهش بگو حد اقل 4 تا 5 ساعت قبل از پرواز اونجا باشه که خیلی وقت گیره

سوقاتی
ببین شوکولات خیلی سنگینه و شاید تو ایران ازش گمرک بگیرن بهش بگو الان زمان حراجه و میتونه لباس یا شال
کلاه جوراب و غیره تهیه کنه اگه هم شکلات بخواد همه مارکی میتونه با همه قیمتی بگیره اگه ارزون میخواد میتونه بره فروشگاهی به اسم الدی هست اونجا همه شوکلاتا زیر قیمت 2 یورو هستن

برای خودت و بچه ها
س اوند ا یا همون سی اند ای
بهترینه الان حراج خیلی خوبی داره مخصوصا برای بجه ها
کارشتات هم هست که کمی گرونه
کافوت هم هست
ولی اگه با این ارز گرون میخواد خرید کنه بهتره بره س اوند ا
اگه سئوالی داری بگو تا جواب بدم
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
ممنون مامان سام جون
خیلی لطف کردی .چون همسرم زبان المانی هم بلد نیست گفتم یکم اینجا براش تحقیق کنم بعدش هم هیچ کس هموطن ادم نمیشه . بازمممنون اگه سوال داشتم میام میپرسم
می گن با هرکی دوست بشی شکل و فرم اونو می گیری فکرشو بکن…

اگه با خدا دوست بشی ، چه زیبا شکل می گیری . . .
سلام دوستای گل میخواستم ازتون بپرسم کسی تازگی بسته فرستاده ایران؟من الان از دو هفته بیشتره یه بسته فرستادم ولی هنوز نرسیده دست مامانم اینا همش نگرانم گم نشه آخرین بار که فرستادم دو هفته طول کشید تا برسه به عنوان p�ckchenهم فرستادم
مامانا سلام .من یه راهنمایی می خوام ... لطف کنید بهم جواب بدید اگه اطلاعات دارید.
می خوام بدونم کسی که آلمان زندگی نکرده و تو دوران بارداری بیاد آلمان برا زندگی ( یعنی قبل از بارداری هیچ بیمه ای تو آلمان نشده) اگه در دوران بارداری مثلا ماه 6 یا 7 خودشو بیمه کنه هزینه های زایمانش با بیمس یا نه . و اینکه زایمان بدون بیمه چقدر خرج داره حدودا؟

vielen dank und schoene gruesse aus Teheran
Lilypie Pregnancy tickers
سلام به همه دوستای گلم خوبید؟؟

من 4 ماه ایران بودم خیلی خوش گذشت جای همگی خالی . تازه سه هفته ای هست که برگشتم .تصمیم جدی گرفتم که سگ بگیرم هرچند ایران هم بودم خیلی علاقه داشتم فقط یه سوالی دارم اینکه شرایط نگهداریش خیلی سخته ؟؟؟
شنیدم که باید مالیات پرداخت کنیم میخواستم بپرسیم هزینه اش چقدره ؟؟؟و اگه اطلاعات بیشتری دارید ممنون میشم راهنماییم کنید.
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .