2821
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490690 بازدید | 6289 پست
سلام یاسی
شما از هر زمانی که بیمه بشی از فردای اون روز تمام هزینه درمانی رو بیمه قبول میکنه
حتی اگه کارت هم نداشته باشی
ولی اینکه هزینه زایمان چقدره نمیدونم
باید زیاد باشه چون فقط تخت شبی حدود 400 یورو هستش
من فکر نکنم یک زایمان طبیعی کمتر از 10000 یورو باشه
اینچا زایمان طبیعی رو 5 تا 6 روز تو بیمارستان نگه میدارن
و سزارین اگه بچه زردی نداشته باشه و همه چیز خوب باشه 7 روز
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

maman sam samina جون خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتی و جواب دادی . عزیزم من الان هفته 10 بارداریم البته بچه دوم. و به احتمال 90% حدودای juni یا juli قراره که بیایم آلمان برا زندگی. برا همین دلم میخواد یه تحقیقاتی برای زایمان بکنم ...
خیلی برام جالب بود گفتی برای زایمان 5 یا 6 روز نگه میدارن . من اولی رو سزارین شدم و اینجا فقط یک روز نگهم داشتن بعدم گفتن خانوم بدو برو خونتون هههههه

بازم ازت ممنونم
Lilypie Pregnancy tickers
سلام یاسی جون تو المان من قبل اینکه زایمان طبیعی کنم به منم گفتن همونروز هم میتونی بری خونه/ ولی بستگی به شرایط مادر و بچه داره . من 3 روز بیمارستان موندم اگه نمیافتادم به روز تعطیلی درست همون روز 1 مرخص میشدم چون دکتر نبود 3 روز موندم تا 2شنبه اومدددد دی.

واسه سزارین رو نمیدونممممممم.
.
خوش به حالتون تونستین با شرایط اونجا خودتونو سازگار کنید شوهر من گیر داده که میخواد بره المان میگه اینجا هرچی کار میکنم به جایی نمیرسم و از این حرفا منم شدیدا وابسته به خانواده مم و اصلا نمیتونم دل بکنم قراره اون بره و بعد 1 یا2 سال که اوضاعش خوب شد ما رو ببره البته خاله م اونجاس م تنها نیستیم اما دلم اصلا راضی نمیه اخه یه ذره ادم جوگیریه به نظزتئن اگه بیاد اونجا واقعا امکاناتی هست که موفق بشه ادم کاریه و زیاد کار میکنه
فروش عروسک های بافتنی http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=886370&postID=34689686
مریمی
اگه اقامت نداشته باشه که هر چی هم کاری باشه نمیتونه کار کنه
بعد زبان خیلی مهمه بدون زبان که خیلی مشکله
من نمیدونم چخ طریقی میخواذ بیاد ولی تا زمانی که اقامت نداشته باشه و کار ثابت تو رو میتونه بیاره
خیلی تحقیق کنید
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
یه نفر هست 13 میگیره و میبره تا اونجایی که خودش تحقیق کرده میگن زبان ترکیه ای خیلی مهمه که اونم فول بلده و 1 ترم کلاس زبان المانی رفت که هیچ بود در مورد اقامت و این چیزا هیچ اطلاعی نداریم از هر کسی پرسیده گفته خوبه زود اقامت میدن اما من باور نمیکنم
فروش عروسک های بافتنی http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=886370&postID=34689686
نه مریم جان ترکی زبان این کشور المانی هست نه ترکی
ترکا تو این کشور فقط یک مهاجر هستن نه بیشتر
خوب این پول رو میده میاد اینجا ولش میکنن
باید پناهنده بشه
بعد فوری دادگاهیش میکنن که چرا امده اینجا بعد باید یک دلیل محکمه پسند داشته باشه
وگرنه سالیان سال اینجا سر گردون میشه
و شما هم اونجا
اگه میخواد بیاد حتما باهاش بیا
میخواد کارگری کنه
فکر میکنه ساعتی بهش چند میدن فوقش 5 یورو البته بگم باید تازه اجازه کار هم داشته باشه
وایییییییی مریمی جون اصلا وابدا این کارو نکنین جاری من هم به این طریق اومد چون شوهرش نمیتونست بیارتش البته 7 سال پیش 5 میلیون داد چهار سال تمام موند بهش اقامت ندادن تازه بعد اون همه پولی که به وکیل داد مجبور شد برگرده ایران دوباره باید بیاد پناهندگی بده که الان اصلا دیگه قبول نمیکنن شما میمونین اونور اون هم اینجا بهش هم اجازه کار نمیدن کار کنه آلمانیا خودشون اینجا ترکا رو قبول ندارن بعد چطوری زبون ترکی مهمه فقط و فقط باید آلمانی بلد باشه تو رو خدا زندگیتون رو با حرف بی اساس این و اون خراب نکنین الان خیلی مشکل شده قبول نمیکنن پناهندگی رو

مامان طلا کلا اسمایی که اول ر باشه سخته تو آلمان چون ر ق تلفظ میشه بعد اصلا شکل اسم عوض میشه
من چون خالم اونجاس همه اینا رو میدونم به دایی من بعد از 11 سال اقامت دادن خاله من درسته وضع مالیش خوبه اما زن و شوهر از صبح تا شب فقط کار میکنن . ایکاش راهی داشت که اونم این حرفارو میشنید و الکی زندگیمونو خراب نمیکرد درسته اوضاع اینجا خرابه و همش فشار اما به نظر من بازم اینجا برا ماها که موقعیت اومدن عالی نداریم بهتره من بهش میگم بریم ترکیه بازم با فرهنگشون زبونشون و... اشناییم فقط میگه المان میدونم اون 16 میلیونم به باد میده
ببخشیدا من فضولی کردم از تاپیک کانادا امدم اینجا.مریمی جان یکی از دوستای فامیل همسرم 20 ملیون داد که اینا رو ببره استرالیا.
کلی برنامه ریزی و استرس بعد هم تو ایتالیا گرفتنشون.گفتن می خوایین همین جا بمونین تو کمپ هر روزم ماکارانی می دادن.
مگه شوخیه عزیزم اونم اروپا.خیلی کم مهاجر می پذیره.حیفه پول نیست؟
سلام دوستان
من هفته ۱۷ بارداری ام . بایستی ماما پیدا کنم ، هیچ اطلاعی در مورده شیوه کارشون، ساعت کاری و کلاسشون ندارم ،
میشه بهم راهنمایی کنید ،هزینه ماما و کلاسارو بیمه میده یا خودمون بدیم.
ممنونم
اگه الان ما بیاییم چه جوری میتونیم اقامت بگیریم و کار کنیم چقدر طول میکشه؟میشه کامل با توضیحات بگین میخوام به شوهرم نشون بدم تا باور کنه
2823
2791
2779
2792