2821
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490691 بازدید | 6289 پست
طلا جون کدوم شهری؟؟
من برا اینکه ماما اقدام کنم اور رفتم بیمارستانهارو گشتم که ببینم از کدوم بیمارستان پسندم میشه همونجا امکتناتشو پرسیدم که اونجایی اتاق زایمون بهتون نشون میده از خودشون بپرسی یه بروشور لیست ماماها بهت میدن ماما ایرانی هم هستتت واست هم بهتره. پیدا میکنی کنار اسماشون هم شماره تلفن هست . حالا بگو کدوم شهری منم شاید بدونم از اینترنت واست پیدا کنم؟؟
.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مریمی جان به این جا هم یه سر بزن به درد می خوره برات عزیزم اما بهش بگو فکر این که دو سال تو و دختر رو تنها بذاره بره رو نکنه یا با هم برین یا بی خیال بشه.
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=178452&PostID=7767158#7767158
رکسانا جون مامی دانیال ، خیلی ممنونم از اطلاعاتی که بهم دادی.

مریمی جون فضولی نباشه آخه من خودمم هنوز ایرانم ولی بیگدار به آب نزنید یهو... من و شوهرم هر دو آلمانیمون عالیه ، شوهرم آلمان درس خونده یه رشته ای که 50 امین نفر بوده اونجا فارغ التحصیل شده خواهراشم اونجان از نظر مالی هم مشکلی نداریم تازه بازم چندی سال هستش که داریم سبک سنگین میکنیم و راجع به همه چیز تحقیق میکنیم و باز هم مشکوکیم که آیا برای زندگی ما خوبه یا نه . ..... اینطوری نیست که چون اروپاست دیگه بهشت و همه چیز آمادس واسه آدم . تا زبانت در یه حدی نباشه اگه سالهام اونجا باشی اقامت نمیدن که نمیدن و صد تا چیز دیگه -به شوهرت بگو اول فکر کنه بعد بپره!!! خودتم باهاش برو ( دو سال دور از هم یعنی زندگی مشترک داغون ...کار آسونی نیست)
Lilypie Pregnancy tickers
خوب اون فکر میکنه اونجا بهشته ای کاش یه نفر براش شرایط اقامت و کر و زندگی رو توضیح بده تا بهش نشون بدم باور کنه
فروش عروسک های بافتنی http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=886370&postID=34689686
دوستان عزیز سلام.امیدوارم حالتون خوب باشه.بچه ها من اگه بخوام شماره تلفن کسی رو در آلمان پیدا کنم باید به کجا زنگ بزنم و چی بگم؟سایتی چیزی نداره که بتونم از طریق نت اون شخص رو پیدا کنم.یا اگه کسی از شما این لطف رو در حقم کنه ممنون میشم.
سلام دوستان.شوهر من میخواد برای تخصص پزشکی بیاد المان الانم داره زبان میخونه ولی من اصلا دوست ندارم بیام اونجا حداقل 4 سال طول میکشه البته ما برای سفر چند باری اومدیم المان ولی برای زندگی دوست ندارم ولی دلم برای شوشو هم میسوزه نمیخوام مانع پیشرفتش بشم 2 تا نینی دارم دخترم 6 سالشه من میگم طفلکی هیچی زبان نمیدونه چطوری بره مدرسه اونجا ولی شوشو میگه بذار کارم درست بشه بعد بشین غصه بخور ولی من نگرانم شما چه نظری دارین ؟
سلام سارا اول اینکه شوهرت راست میگه دوم بچه ها زود زبان یاد میگیرن ولی اگه تصمیمش رو دارین از الان بزارش کلاس زبان که وقتی امد کمی بلد باشه
موفق باشی
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .

ارزو
عزیز اینجا دفترچه تلفن هست یا میتونی تو اینتر نت هم سرچ کنی به این ادرسGelbe seiten باید شهرش رو بدونی ولی یک مشکل هست اگه به شرکت مخابرات گفته باشه که من نمی خوام تلفن من رو کسی بدونه متا سفانه نمیتونی پیدا کنی
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
سلام دوستای گلم

من الان دوسال هست که آلمان هستم همسرم دانشجو هست و خودم خانه دار خیلی احساس تنهایی میکنم آخه دوستی ندارم که باهاش برم بیرون یا رفت و آمدی باشه شاید درحد یه احوالپرسی باشه ..خیلی تنهام هرچند که هفته ای دوجلسه کلاس زبان میرم اما خوب این زیاد هم سرگرمی خوبی نیست , یه مدت خواستم یه سگ بگیرم که سرم را باهاش گرم کنم که نمیشههه باید خونه را عوض کرد ... حالا دارم فکر میکنم که برای بچه اقدام کنم نمی دونم فکرم درسته یا نه؟؟
آخه علاقه زیادی به بچه ندارم واقعا موندم ..... الانم 27 سالمه گاهی میگم بچه باعث میشه کمتر احساس تنهایی کنم ..
فعلا که دوسال دیگه هم اینجا هستیم ...میخواستم نظر شما را هم بدونم ..اگه راهنماییم کنید خوشحال میشم.
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
سلام ساحل
من هم المان زندگی میکنم ولی مدت زیادی هستش شما کدوم شهر هستی ؟//////اگه دوست داشتی بهم ایمیل بزن
مرسی دیانا جون

مونی جون من 6 ماه کلاس های فشرده را رفتم البته من مشکل اصلیم این بود که آخرای کلاس سردرد میشدم تا آخرای شب و اصلا نمیتونستم تمرین کنم به همین خاطر خیلی زبانم قوی نشد ..و این کلاسی هم به این دلیل میرم که نمیخوام خسته ام کنه تا مثل قبل بشه ..چون همینجوری هم به اندازه کافی سردرد دارم.
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
2823
2791
2779
2792