2821
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490691 بازدید | 6289 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مریم جان اصلا نذار شوهرت اینطوری بیاد آلمان من یکی‌ از آشناهامون هفت ماه هست عمده اینجا با اینکه جواب گرفته یعنی‌ اقامت بهش دادن از اینجا بیزار شده چون شرایط پناهندگی خیلی‌ سخته کسی‌ رو هم میشناسم که پانزده سال هست اینجاست و اقامت نداره بدبخت دیوونه شده این کار اشتباه محض هست
درود به همه ایرانیهای عزیز .

خیلی ممنون که این تاپیک رو راه اندازی کردین .
راستش من هنوز ایرانم و اینجا در اداره دولتی مشغول به کارم .ولی به احتمال زیاد بخاطر وضعیت تحصیلی شوهرم میایم المان تا سال اینده . یه دختر 19 ماهه دارم میخواستم ببینم وضعیت مهد کودک و... تو المان چه جوریه و ایا من که باید برم کلاس زبان اونجا ، میتونم از مهدای دانشگاهی استفاده کنم ؟

بچه ها چیز دیگه ای که منو خیلی نگران میکنه اینه که همه میگن مردم المانی خیلی سردن . و من میترسم اونجا خیلی تنها بمونم .چون خیلی دختر گرمی هستم . .البته خواهرو برادرم انگلیسن و قول دادن مرتب بم سر بزنن .

لطفا راهنماییم کنید . البته اگه بیام اونجا میشم از بچه های این تاپیک و باتون بیشتر اشنا میشم
2823
2791
2779
2792