2821
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490691 بازدید | 6289 پست
سلام

یه سوال خیلی فوری

پسر عموی من از آلمان یه لباس و چند بسته پاستیل مولتی ویتامین برای دخترم فرستاده میخوام جبران کنم چی بفرستم خوبه؟!!
اینم بگم که دختر عموم ایرانه و براشون یه چیزایی میفرسته ولی نمیدونم چی!

شماها که آلمانید اگه جای پسر عموی من بودین چی دوست داشتین هدیه بگیرین؟
کاش می شد زندگی را هم عوض کرد٬ مثل «چایی» وقتی که سرد می شود…

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مونی جونم سلام

ممنون
منم مشکلم همینه که دیگه الان هر چی تو ایران باشه تو اروپا و آمریکا هم پیدا میشه حتی لوازم عطاری هااااا

پس بنظرت کتاب فارسی براشون بفرستم خوشحال میشن؟

آخه چه کتابی!
عشق سبز
منظورتون سبزیه خشکه؟

راستی یه سری چیزا که تو عطاری ها هست و تو ایران استفاده میشه تو آلمان هم هست ؟ کاربرد داره ؟
مثل چهار تخمه ؟!! چهار گل ؟
اره منظورم سبزی خشکه..اگر هم مسافری کسی باشه که بیاد سبزی تازه باشه چه بهتر...اره خوب اینجا هم از گیاهی ها استفاده میکنن..من خودم دنبال رازیانه و سیاهدونه بودم..اینجا من عطاری ندیدم..ولی سوپر های ایرانی یه سری چیز ها دارن ولی نه مثل عطاری....
**** سکوت، گاهی بهترین تحقــــیر است...! ****
مون لایت جون من هم بیشتر از همه چیز خوراکی خوشحالم میکنه مثل شیرینیهای سنتی از اونایی که انواع لوزها هست توش یا سبزی خشک یا آجیل الان که فصل چاغاله بادومه بده مسافر چاغاله بادوم بیاره کلی فامیلتون رو خوشحال میکنیییی