2821
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490692 بازدید | 6289 پست
وای رکسانا جون من که حامله بودم یه بار هوس پاچه کردم قصابی گفت ما میندازیم دور اگه میخواین نگه داریم براتون خلاصه با همون پشم و پیلی داد بهمون پدرمون در اومدددددددددددددددددددددددددددد تا تمیز بشه و قابل خوردن دیگه تا عمر دارم هوس نمیکنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

راستی بچه ها کسی میدونه چی به سر این تاپیک اومده؟این تاپیک چند سال پیش که ما میومدیم حدود چهارصد پونصد صفحه داشت الان احساس میکنم این تاپیک و یه تاپیک دیگه پیوند خوردن به هم هیچ کدوم از اون حرفای قدیمی و خاطره هامون نیست توش؟؟؟؟؟؟خیلی برام عجیبه واقعا
سلام خانمها
من آلمانم ،دعوت نامه فرستادم ایران واسه مامانم موقع زایمانم بیاد، الان ۴۰ روز پست کردیم هنوز به دستشون نرسید ۲ هفته دیگه سفارت نوبت دارن ، اگه نرسه چه کار کنیممممم ؟؟؟؟؟؟
کسی تجربه ای یا اطلاعاتی داره؟ خیلی نگرانم .
بازم سلام ، خانمها کسی رو میشناسید که تا ۱۰ روز دیگه از فرانکفورت پرواز کنه به تهران ؟ میخوام دوباره دعوت نامه بفرستم همراه مسافر که تو این مدت کم به دست خانوادم برسه.اگه کسی میشناسید دریغ نکنید لطفا ،یا اگه راهنمایی بلدید به من بگید .
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز