2821
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490690 بازدید | 6289 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

salam dostan yeki behem komak koneh lotfannnnnnnnnnnnnnnnnnn

man madaram omadeh pisham

alman
va 3 mah viza dasht alan man to may zeiman mikonam va doctor neveshteh ke madaram bayad 5 mah dige inja bemoneh

be dalile pezeshki ,,amma auslanderamt ghabool nakard va vizasho tamdid nakardeh

man chi kar konam daram degh mikonam mikhastam bashe ninimo bebineh baad tazeh halam khob nist niyaz daram pisham basheh

bayad chi kar konam ke betoneh ta may bemoneh vakil begiram doros misheh???

badan vase dafehaye baad to omadanesh be alman moshkeli nemigiran parvandash kharab nemisheh ...??

yeki rahnamee koneh ,,chetore vizasho tamdid konam chi kar konam bemonehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

hame migan ta 180 roz misheh mond agehh doctor bege amma in migan faghat 90 rozh
تالا
در ماه 8 دکترت بهت اوبروایزن برای بیمارستان میده که با موتا پاس میری بیمارستانی که دوست داری البته دکترت بهت معرفی میکنه بعد از تو ازمایش میگیرن و سونو میشی ودر اخر وقت زایمان میدن که اگه سزارینی باشی که خوب وقت فسته و اگه نورمال باشه که حدودش رو بهت میگن
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز