2821
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490691 بازدید | 6289 پست
سلام عشق سبز عزیز الان هستم. راستش اصلان نمیتونم بگم که ۱۰۰% کی هستم، خیلی خیلی کار دارم و شب ها خیلی خستم. ولی شب ها حدود ساعت ۱۱ ایران امکانش زیاده که باشم عزیزم. امیدوارم یه جوری ساعت های تو سایت بودنمون باهم برخورد کنه ؛)
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام
خدا رو شکر ما یک سوال پرسیدم ، سه روزه همه رفتید و پشت سرتون هم نگاه نکردید من هم دل و زدم به دریا و روزی یک عدد قرص خوردم
اما روم خیلی زیاده بازهم یک سوال دارم البته از خانمهای که کلن زندگی می کنن
از این وسیله ها که باهاش فلافل درست میکنن از کجا می تونم تهیه کنم
فکر کنم با پرسیدن سوال دوباره من تایپیک بازم خاک بخوره یا شایدم منفجر شد
دینا خانم این ترجمه این متن........................تجمع آب در بافت یکی از عوامل بسیاری است که می تواند منجر به چاقی است. نمونه از نشانه های اختلال را در تعادل آب بدن مانند تورم دستها، پاها و احساسات ناخوشایند از تنش. زنان مستقیم دارند در نتیجه اغلب باعث مشکلات.

بیش از حد آب بدن تاثیر می گذارد. در نتیجه افزایش رفاه خود را از طریق Entw�sserungskur ملایم با DrageesS زهکشی با اثر 3 برابر : این دارو همراه با فلاونوئیدها از برگ درخت غان را تحریک کلیه ها، در نتیجه تضمین افزایش دفع آب اضافی و به این ترتیب سم زدایی از بدن است. DrageesS زهکشی با استفاده از فرمول زهکشی طبیعی به شما کمک می کند تا در این راه در کنترل وزن.Entw�sserungskur تسکین می دهد و در نتیجه ارگانیسم خود را ترویج می کند.
زهکشی DrageesS به طور کلی به خوبی تحمل و مناسب برای یک دوره طولانی تر از برنامه. ثابت شده است که به دو تا شش هفته درمان زهکشی. نیاز دارد
آن کس که مرا روح و روان بود، پدر بود
آن کس که مرا راحت جان بود، پدر بود

افسوس که رفت از سرم، آن سایه رحمت
آن کس که برایم نگران بود، پدر بود
.
نوشته شده که در روز 2.تا 3 بار یک دوزش استفاده بشه خانمی
آن کس که مرا روح و روان بود، پدر بود
آن کس که مرا راحت جان بود، پدر بود

افسوس که رفت از سرم، آن سایه رحمت
آن کس که برایم نگران بود، پدر بود
.
خواهش میکنم دینا جان ..اگه کار دیگه هم داشته باشی درخدمتم