2821
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490690 بازدید | 6289 پست
چه جالب!! من تایید شدم! تاحالا فکر میکردم تائید نشدم!

صبا جان آدرس این میل من تو سایت درست نیست.برات میل زدم با آدرس درست که اگر دوست داری بهم میل بزنی. خوشحال میشم کمکت کنم عزیزم.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام من با ساحل 89 کا ر دارم .....................
هم اکنون به نام خدا هرچه هراس در من نابود میشود.زیرا میدانم قدرتی نیست که بتواند آزار برساند.چون فقط یک قدرت وجود دارد و آن خداست.
مامانهای المانی یه سوال داشتم
نینی من روز جمعه وقت واکسن داره،خیلی میترسم که تب کنه،و چون من تنها هستم،میخواستم ازتون راهنمایی بخوام
چی کارها میتونم انجام بدم که تب نینیم بالا نره،چه تجروبه هایی دارین
دارو چیا بهش بدم،ایران قطره استامینوفن میدن اینجا چی میدن
عشق سبز عزیز به آلمان خوش آمدی. امیدوارم که از اینجا خوشت امده باشه. من خودم هامبورگ زندگی‌ می‌کنم و از اینجا خیلی‌ راضیم تعجب می‌کنم از چی‌ اینجا خوشت نیومده عزیزم ?
البته اینم می‌دونم که سلیقه‌ها متفاوت و همه نباید نظرشون مثل هم باشه. من خودم تجربه زندگی‌ توی کلن رو ندارم ولی‌ طبق شنیده هام یکی‌ از مراکز فرهنگی آلمانه هم مردمش خوب و خونگرمن.ایشالا دوستانی که تو این شهرا زندگی‌ می‌کنن بیان و راهنمائیت کنن. من همیشه خواننده‌ خاموشه تاپیک( خیانت) بودم. امیدوارم کشور جدید همهٔ خاطرات بدتو از بین ببره. موفق باشی‌ عزیزم

سلام عزیزم. خواهش می‌کنم.
ببین من نمیدونم منظورت از کثافت کاری چیه من خودم این ۳ ساله چیز عجیب یا غیر قابل تحمل ندیدم انقدی که تو تلویزیون چیزی عجیب نشون میده من تو خیابون ندیدم. البته هرچی‌ باشه اینجا اروپا و مسلما یه سری کاراشون با تربیت ما ایرانیها جور در نمیاد.
ترک و افغانی هم آره زیاده ولی‌ بستگی به محلی که زندگی‌ میکنی‌ داره. اینجا هم بعضی‌ محل‌ها معروفه که ترک زیاد داره یا بعضی‌ جاها افغانی یا بعضی‌ جاها روس
اینم بگم که طبق آماری که خودشون دادن بیشترین جمعیت ایرانی‌های مقیم توی اروپا تو هامبورگ زندگی‌ می‌کنن و توی کل آلمان ترکا رتبه اول رو توی مهاجرا دارن پس هر شهر بزرگی‌ که بخوای بری آسمونش همین رنگیه و به هر حل باهاشون مواجه میشی‌. مثلا شهرای نزدیک هامبورگ مثل هاربورگ و اطرافش خیلی‌ ترک زیاده از اون طرف محل‌هایی‌ هم هست که بندرت خارجی‌ اونجا پیدا میکنی‌.

امیدوارم خانومای ساکن اون شهرای مدنظرتم بیان اینجا سر بزنن و کمکت کنن.برات آیندهٔ خوبی‌ و تو این کشور آرزو می‌کنم

2823
2791
2779
2792