2821
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490690 بازدید | 6289 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

به نظر من هزینه ها با هم فرقی نمی کنه توی همه شهرها و دها آلدی یا لی دل یا بقیه فروشگاه ها هستن که قیمتهای یکسانی دادن من فکر نمی کنم هزینه زندگی تفاوت چندانی داشته باشه ولی کاملا با شما موافقم شهر کوچک دلگیره من خودم از اول کلن بودم ولی دوستام که شهرهای کوچک بودن اصلا راضی نبودن غربت به اندازه کافی دلگیره حالا شهرتم کوچک باشه ...........
salam eshghe sabz jan are hannover ham shahre khubiee man ke asheghesham vali bena be dalili daram ba bacham miam ahamburg zendegi konam .vali hanoover be nesbat sahhahrhaye dige arzontare . chon alan 2mahe pishe mamanam hastam,to dusseldorf hastam ziad ham az shahresh rqzi nistam ye jorieeeeee
vali baraye iran raftan parvaz mostaghim nadareh baiad biaee hamburg bad az injaa miri iraan ya az hannover miri torkie bd torkie miri iraan injorie....
.
سلام عشق سبز عزیز
به به خانمی سر از اروپا دراوردی.چه خوب که رفتی ودنبال زندگی جدید میگردی.
گفتی که نمیخای تو شهرهای کوچک زندگی کنی ،ولی به نظر من از ابتدا باید در شهری شروع کنی حتی برای چندماه که آشنا داشته باشی.
عموی من حدودا 40 سال هست که در گیسن زندگی میکنه ، بچه هاش همون جا بدنیا اومدن و درس خوندن.
اگر خواستی در مورد این شهر اطلاعات بگیری،بگو تا من شماره عمو رو به شما بدم.
امیدوارم هرجا که هستی شاد باشی.
hannover, shahre khoobie, ham roome nesbatan, ham ziba e, va hamm emkanate ziadi dare, age donbale jayee mesle tehran hast, bayad beegam inja unjuri nist, va hamburg kheili sholooghtar va zende tare,
hannover kheili ham baad dare, fekr mikonam koln garmtar bashe..
hame ina ro bayad dar nazar begiri..
shaad bashi
من امشب حتما با همسرم صحبت می کنم برات ایمیل می زنم از طریق روزنامه هم می تونی پیدا کنی
من خودم مدت زیادی نیست که امدم آلمان اما همسرم انگلیس به دنیا امده اما اینجا بزرگ شده و درس خونده اعتقاد داره که امکانات شهرها حتی توی روستا ها هم هست ولی من خیلی خوشحالم که شهرمون بزرگ هست من کلن زندگی می کنم نمی دونم منظورت از امکانات چی هست اگه می شه یه کمی توضیح بده تا برات از امکانات اینجا بگم
2823
2791
2779
2792